Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Θα βαφτίσουν την Bianca πλάι στη θάλασσα!

Πλάι στο κύμα έχοντας στο πλευρό τους αγαπημένα πρόσωπα θέλουν να κάνουν τη βάφτιση της κόρης τους Bianca, ο Ηλίας Κρασσάς και η Βίκυ Καγιά. Το ζευγάρι μπορεί να παντρεύτηκε μυστικά στο Παρίσι, αλλά το baby bloom της μικρής τους θέλουν να γίνει στην Αθήνα και μάλιστα κοντά στη θάλασσα.

Έτσι η 9 μηνών κόρη τους, που είναι η μεγάλη τους αδυναμία θα κάνει τη μεγάλη “βουτιά” μες στο καλοκαίρι και νονά θα έχει την καλή φίλη και κουμπάρα της Βίκυς, Connie Houston και νονός της ένας πολύ καλός φίλος και συνεργάτης του Ηλία. Σύμφωνα μάλιστα με δημοσίευμα του Sectret των Παραπολιτικών, οι δυο τους ψάχνουν τον παραθαλάσσιο χώρο που θα γίνει το πάρτι μετά τη βάφτιση της μικρής και προς το παρόν δεν έχουν καταλήξει σε μαγαζί.

Η βάφτιση πάντως, θέλουν να γίνει στις αρχές του καλοκαιριού και αν καταφέρουν και κάνουν άμεσα τις ετοιμασίες, δεν αποκλείεται να γίνει και πριν μπει ο Ιούνιος. Όσο για το χρώμα που έχει επιλέξει η Βίκυ… αυτό ξεφεύγει από τα συνηθισμένα, μιας και η ιδιοκτήτρια του Fashion Workshop θέλει το θέμα της βάφτισης να είναι καλοκαιρινό και επέλεξε το μπλε! Ναι, μπορεί παραδοσιακά το ροζ να πηγαίνει στα κοριτσάκια και το γαλάζιο στα αγοράκια, η Βίκυ όμως ετοιμάζει κάτι πολύ ιδιαίτερο για την μικρή της πριγκίπισσα. Το μπλε είναι άλλωστε, είναι το αγαπημένο της χρώμα και το θεωρεί αισιόδοξο και ταξιδιάρικο…

Το σίγουρο πάντως, είναι πως το ζευγάρι μοιάζει να μην αγχώνεται καθόλου για όλη αυτήν τη διαδικασία. Τα βαφτίσια της μικρής τους θα είναι ξεχωριστά, αλλά έχουν σίγουρα μπροστά τους πολύ χρόνο για να γίνουν οι προετοιμασίες και να τις χαρούν με την ησυχία τους. Όσο για τα γλυκά και την τούρτα της βάφτισης… αυτή θα γίνει αποκλειστικά από την αλυσίδα ζαχαροπλαστείων του γνωστού επιχειρηματία.

Read More

And More