Βίκυ Καγιά – Ηλίας Κρασσάς: Τρυφερά φιλιά και αγκαλιές σε βραδινή έξοδο! Φωτογραφίες

Πριν λίγες μέρες γιόρτασαν τα πρώτα γενέθλια της μικρής Μπιάνκα και είναι στα καλύτερά τους. Ο Ηλίας Κρασσάς και η αγαπημένη του Βίκυ Καγιά συνεχίζουν να δηλώνουν full in love και αποδεικνύουν πως ο γάμος (στο Παρίσι) δεν σκοτώνει τον έρωτα.
Το ζευγάρι είναι μαζί εδώ και αρκετό καιρό, παντρεύτηκε τον Ιούλη του 2014 με ένα μυστικό γάμο στο Παρίσι και ένα χρόνο μετά απέκτησε την μικρή κορούλα του. Από τότε όλη η οικογένεια είναι αχώριστη με την Βίκυ και τον Ηλία να απολαμβάνουν στιγμές ευτυχίας. Παρά τις επαγγελματικές υποχρεώσεις τους μάλιστα, οι δυο τους συχνά κάνουν μικρές εξορμήσεις σε Ελλάδα και εξωτερικό και επισκέπτονται αγαπημένους προορισμούς.

Πριν λίγο καιρό βρέθηκαν μαζί με την Μπιάνκα στη Μύκονο και δεν σταμάτησαν τις βόλτες στα Ματογιάννια και τα παιχνίδια στην παραλία της Ψαρρού (δες εδώ video), ενώ επιστρέφοντας στην Αθήνα βρέθηκαν στο “Estate Sea Side” στο Ακρωτήρι για τη γιορτή μιας καλής συνεργάτιδας του Mr Fresh.

Οι δυο τους με total black look έφθασαν μαζί στο γνωστό στέκι της παραλιακής και δεν σταμάτησαν τα τρυφερά χάδια και τα φιλιά ακόμη και μπροστά στους φωτογράφους!
Δες κι εσύ:

Read More

And More