Βίκυ Καγιά: Στον κινηματογράφο με την μικρή Bianca! [pics]

Η αγαπημένη ταινία των παιδιών Cars (Αυτοκίνητα) επιστρέφει και η Βίκυ Καγιά που δίνει τη φωνή της στην ηρωίδα Σάλυ Καρέρα βρέθηκε το απόγευμα της Τετάρτης στον κινηματογράφο μαζί με την μικρή Bianca. Στο πλευρό της φυσικά όλη η ομάδα των καλλιτεχνών που συμμετέχει στην μεταγλώττιση της ταινίας. Ανάμεσά τους ο πρωταγωνιστής Σάκης Ρουβάς, ο Παύλος Κοντογιαννίδης, η Μάγκι Χαραλαμπίδου και η Δανάη Σκιαδή. Πρόκειται για τη νέα παραγωγή που υπογράφουν τα δύο μεγάλα studio της Disney και της Pixar.

Η όμορφη Βίκυ έφθασε χαμογελαστή στον κινηματογράφο για την ταινία, έχοντας μαζί την μικρή της πριγκίπισσα, την Bianca. Η μπέμπα της συναντήθηκε με τα παιδιά του Σάκη Ρουβά, Αναστασία και Αλέξανδρο, ενώ δεν σταμάτησε να μονοπωλεί το ενδιαφέρον την διάσημης μαμά της.

Η ταινία Cars 3 κυκλοφορεί από τις 15 Ιουνίου από την Feelgood στους κινηματογράφους και αναμένεται να καθηλώσει μικρούς και μεγάλους. Στο τιμόνι της σκηνοθεσίας κάθεται αναπαυτικά -έχοντας βάλει πρώτα τη ζώνη του- ο Brian Fee (storyboard artist στα Αυτοκίνητα και Αυτοκίνητα 2), ενώ την παραγωγή έχει αναλάβει ο Kevin Reher (A Bug’s Life) και ο ο θρυλικός πλέον John Lasseter, ο οποίος σκηνοθέτησε και τις δύο πρώτες ταινίες του franchise. Υπεύθυνος για τη μουσική επένδυση της ταινίας είναι ο βραβευμένος με Oscar® Randy Newman (Toy Story 3, Aυτοκίνητα).

Λίγα λόγια για την υπόθεση της ταινίας:

Παραγκωνισμένος από μια καινούργια γενιά απίστευτα γρήγορων αγωνιστικών αυτοκινήτων, ο Κεραυνός Μακουίν, ξαφνικά μένει εκτός του αθλήματος που τόσο αγαπάει, με την ιδέα για πρόωρη συνταξιοδότηση να έχει πέσει στο τραπέζι. Για να ξαναμπεί στο παιχνίδι θα χρειαστεί την βοήθεια της πρόθυμης νεαρής τεχνικού, Κρουζ Ραμίρεζ, που έχει ένα δικό της πλάνο για τη νίκη, την έμπνευση του Ντοκ Χάντσον, αλλά και μερικές εντελώς απροσδόκητες και ανορθόδοξες ιδέες και μανουβραρίσματα. Και θα αποδείξει τελικά ότι ο αριθμός 95 δεν έχει ακόμα ξοφλήσει, καθώς η μεγαλύτερη πίστα αγώνων του Piston θα δοκιμάσει την καρδιά ενός πρωταθλητή.

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More