Βίκυ Καγιά: To Σαββατοκύριακο στο βουνό και τα όμορφα λόγια για τον σύζυγό της!

Ένα ξέγνοιαστο Σαββατοκύριακο πέρασε η Βίκυ Καγιά, κάνοντας σκι με τον σύζυγό της Ηλία Κρασσά. Το μοντέλο κι επειχειρηματίας αποχωρίστηκε για λίγο την κόρη της Μπιάνκα, εκμεταλλεύτηκε τα χιονισμένα τοπία και απόλαυσε τις πίστες του βουνού, μαζί με τον αγαπημένο της.

Η ίδια ανέβασε μια φωτογραφία στο Instagram δείχνοντας πόσο ταιριαστοί είναι μεταξύ τους ακόμη κι όταν επιδίδονται στο αγαπημένο τους άθλημα. Η Βίκυ μίλησε στο Θέμα People για την ιδιαίτερη σχέση της με τον σύζυγό της και αυτό που την κέρδισε σ’ εκείνον: “Ο δυνατός του χαρακτήρας φιατί είναι ένας άνθρωπος σταθερός, γενναιόδωρος, εργατικός. Με φρόντισε από την πρώτη στιγμή. Και ομολογώ ότι ήμουναφρόντιστη πριν. Με αγκάλιασε και με φρόντισε με όλη τη σημσία τη λέξης. Ήταν θείο δώρο. Αυτό που ονειρευόμουν, μου ήρθε στη ζωή μου και χαίρομαι κάθε μέρα.”

Skiing with my #Sunday #mountain #mylove #snow

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Kaya (@vickykaya_) στις


Όσο για το τι εννοεί με τη λέξη αφρόντιστη: “Ήμουν μαμά, μπαμπάς, αφεντικό,άντρας, γυναίκα, όλα. Όλα περνούσαν από το χέρι μου. Η δουλειά μου, η οικογένειά μου, σε όλα τα κομμάτια ήμουν “παπατρέχας”, ένας προγραμματισμένος άνθρωπος. Με τον Ηλία έμαθα πώς να είμαι γυναίκα, να φροντίζω τον εαυτό μου, να σταματάω για 10 λεπτά και να λέω δεν πειράζει. Να μην χρειάζεται να έχω το μυαλό μου σε δέκα σημεία, διότι αν δεν το κάνω θα γίνει λάθος. Πήρε μεγάλο βάρος από πάνω μου ο άντρας μου και του είμαι ευγνώμων. Νιώθω πολύ τυχερή με τον Ηλία στο πλάι μου.”

Τα σχέδια για την βάφτιση της Μπιάνκα: “Δεν έχουμε προγραμματίσει ακόμα τίποτα. Τρέχουμε και οι δύο, θέλουμε με τη βάφτιση να είμαστε ήρεμοι και να το απολαύσουμε. Δεν ξέρω πότε ακριβώς θα γίνει.”

Read More

And More