Βίκυ Καγιά: Βόλτα για την κόρη της Μπιάνκα με την γιαγιά Αλεξάνδρα!

Η μικρή Μπιάνκα ήρθε στη ζωή τους και άλλαξε τα πάντα. Και από τότε η Βίκυ Καγιά και ο Ηλίας Κρασσάς ζουν love and married… Τι γίνεται όμως, όταν οι καθημερινές επαγγελματικές υποχρεώσεις δεν τους αφήνουν πολύ χρόνο; Μα φυσικά επιστρατεύουν τα αγαπημένα τους άτομα που τους βοηθούν πάντα με την μικρή… Με πρώτη και καλύτερη την γιαγιά Αλεξάνδρα που λατρεύει να περνά χρόνο με την μπέμπα τους.

Αυτήν τη φορά η μητέρα της Βίκυς Καγιά, πήρε την ενός χρόνου Μπιάνκα (η μικρή γιόρτασε τα πρώτα της γενέθλια πριν λίγες μέρες) και πήγαν βόλτα στο πάρκο. Φυσικά μαζί ήταν και η διάσημη Ελληνίδα καλλονή και ιδιοκτήτρια του fashion workshop που απαθανάτισε αυτήν την τρυφερή στιγμή της γιαγιάς με την εγγονή.

Little Bianca at the park with grandma Alexandra!#pricelessmoments #grandmother #granddaughter

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Vicky Kaya (@vickykaya_) στις


Αξίζει να σου πω βέβαια, πως η Βίκυ έχει μεγάλη αδυναμία στην μητέρα της. Παρόλο που σε μικρότερη ηλικία οι δυο τους δεν τα πήγαιναν πολύ καλά, τώρα είναι αχώριστες. «Όταν ξεκίνησα να εργάζομαι ως μοντέλο, η μαμά μου δεν με υποστήριζε σε αυτό όσο επιθυμούσα», είχε αποκαλύψει στο περιοδικό People αναφέροντας: «Η σχέση με την μαμά μου πέρασε από πολλά στάδια. Όταν ήμουν παιδί ήμασταν πολύ δεμένες, αλλά στην εφηβεία απομακρυνθήκαμε». Τώρα όμως, οι δυο τους περνούν πια πολύ χρόνο μαζί.

Μην ξεχνάς πως η γιαγιά πια Αλεξάνδρα έχει ξετρελαθεί και με την μικρή Μπιάνκα!


Read More

And More