Βίκυ Καραγιάννη: Ποια είναι η Ελληνίδα σύζυγος του Chris Cornell που αυτοκτόνησε στα 52 του χρόνια

H είδηση του θανάτου του έπεσε σαν κεραυνός εν αιθρία. Ο Chris Cornell, ψυχή των Soundgarden, φαίνεται πως έβαλε τέλος στη ζωή του, μετά απ΄οεπιβεβαίωση εκπροσώπου της αστυνομίας. Βέβαια είναι πολύ νωρίς για να καταλήξουν σε οριστικό συμπέρασμα. Η σύζυγός του Βίκυ Καραγιάννη και τα δυο του παιδιά είναι σε κατάσταση σοκ από τον αιφνίδιο θάνατό του. “Θέλουν να ευχαριστήσουν τους θαυμαστές του για τη συνεχή έκφραση της αγάπης τους και την αφοσίωσή τους και να ζητήσουν αυτές τις ώρες τον σεβασμό της ιδιωτικής τους ζωής”, επισημαίνεται σε ανακοίνωσή τους.

Ποια είναι όμως η Ελληνίδα που ήταν παντρεμένη μαζί του τα τελευταία 13 χρόνια;

Η Βίκυ έχοντας ως βάση το Παρίσι και την Αμερική, ήταν παντρεμένη με τον Chris και μαζί έχουν αποκτήσει δυο παιδιά τον δωδεκάχρονο Toni και τον 11χρονο Christopher. O Chris έγινε Χριαστιανός Ορθόδοξος επηρεασμένος από την σύζυγό του… Το ζευγάρι ήταν ευαισθητοποιημένο στο προσφυγικό και ιδιαίτερα με τα παιδιά που έχουν χάσει τους γονείς τους, γι’ αυτό και είχαν ιδρύσει το «Chris & Vicky Cornell Foundation».

είναι ευαισθητοποιημένο στο προσφυγικό και ιδιαίτερα με τα παιδιά που έχουν χάσει τους γονείς τους, γι’ αυτό και ίδρυσαν το «Chris & Vicky Cornell Foundation». – See more at: http://www.elenasdiary.com/saga-gallery/5991-kris-kornel-viky-karagianni-o-ellinikis-katagogis-rok-star-kai-i-syntrofos-tou-episkeftikan-ton-katavlismo-prosfygon-ston-elaiona#sthash.eKwOrpKt.dpu

Ήταν πολύ αγαπημένοι και την Ημέρα της Μητέρας της έγραψε δημόσια στο twitter: “Στη Βίκυ μου… Είσαι ένας άγγελος και λέαινα μαζί. Η τέλεια μητέρα και η τέλεια σύζυγος. Σ’ αγαπώ! Ευτυχισμένη ημέρα της μητέρας”

To tweet του Chris στην σύζυγό του, την Ημέρα της Μητέρας

Γνωρίστηκαν το 2003, όταν ο Chris βρισκόταν στο Παρίσι για συναυλία με τους Audioslave. Σύντομα την ίδια χρονιά, της έκανε πρόταση γάμου σε ένα μπαρ του Παρισού με ένα διαμαντένιο δαχτυλίδι Harry Winston. Παντρεύτηκαν το 2004 στην πόλη του φωτός και ο μουσικός έκανε μεγάλη προσπάθεια για να πείσει την οικογένεια της Βίκυς, ότι δεν ήταν αυτός που είχαν στο μυαλό τους ότι είναι, εξαιτίας της έντονης ζωής των μουσικών.

Ο Chris πριν υπήρξε παντρεμένος με την μάνατζερ των Soundgarden, Susan Silver και μαζί είχαν αποχτήσει μια κόρη την Lillian James Cornell. Το διαζύγιό τους βγήκε το 2004, λίγο πριν από τον γάμο του με τη Βίκυ.

Read More

And More