Βίκυ Κάβουρα: Είναι τελικά ζευγάρι με τον Ηλία Βρεττό; Τι απαντά;

Πριν λίγες μέρες φούντωσαν οι φήμες πως η Βίκυ Κάβουρα είναι ζευγάρι με τον Ηλία Βρεττό. Η κάμερα του Happy Day την συνάντησε στην επίσημη προβολή της ταινίας “Revenant” (Η επιστροφή) με τον Leonardo DiCaprio και εκείνη έδωσε τη δική της απάντηση… βάζοντας τέλος στα σενάρια για νέα σχέση!
“Είμαι καλά, είμαι μια χαρά, είμαι μόνη μου και… αυτά!”, είπε η ηθοποιός όταν ρωτήθηκε από δημοσιογράφους, στην πρεμιέρα της ταινίας. Η Βίκυ έχει αποκαλύψει και στο παρελθόν πως νιώθει άβολα όταν μιλά για την προσωπική της ζωή, γι’ αυτό και το αποφεύγει. Έτσι, στη σχέση της με τον Νίκο Οικονομόπουλο κράτησε χαμηλό προφίλ, ενώ στις φήμες πως είναι ζευγάρι με τον Βασίλη Σταθοκωστόπουλο (παλαιότερα) και με τον Ηλία Βρεττό (πιο πρόσφατα) έβαλε τέλος λέγοντας πως είναι μόνη!

Όσο για την ταινία; Η προβολή της έγινε σε γνωστό κινηματογράφο στη λεωφόρο Συγγρού και το “παρών” έδωσαν μεταξύ άλλων ο Πάρης Σκαρτσολιάς, ο Αντώνης Λουδάρος, ο Γιώργος Βάλαρης, ο Αντώνης Καρπετόπουλος και πολλοί άλλοι.
Η υπόθεση της ταινίας “Revenant” (Η Επιστροφή) που σκηνοθέτησε ο Ινιαρίτου, ο σκηνοθέτης που πήρε το Όσκαρ με το Birdman, πρόκειται για την ιστορία ενός εμπόρου γούνας στον Καναδά του 19ου αιώνα που τον ληστεύουν και τον πυροβολούν.
Οι ληστές νομίζουν ότι πέθανε. Εκείνος καταφέρνει να ζήσει και ψάχνει την εκδίκηση. Δεν θα την πάρει μόνο του. Χρειάζεται στρατό. Στο πλάι του θα βρεθεί και ο πάντα χρήσιμος σε περιπτώσεις εκδίκησης και ξύλου, Τομ Χάρντι.
Χρήζει ιδιαίτερης μνείας ο τρόπος που έγιναν τα γυρίσματα, μιας και ο Ινιάριτου με την παραγωγή επέλεξαν περιοχές δυσπρόσιτες και με καιρικές συνθήκες που χρειάζονται μεγάλη αντοχή για να αντέξεις, αφού το Καλγκάρι έχει σχεδόν πάντα χιόνι. Επιπλέον ο Ινιάριτου ήθελε να γυρίσει την ταινία με φυσικό φωτισμό οπότε αυτό δεν επέτρεπε να γυριστούν σκηνές παρά μόνο με την σεναριακά χρονολογική τους σειρά.
Δες φωτογραφίες:

Πάρης Σκαρτσολιάς

Αντώνης Καρπετόπουλος

Βίκυ Κάβουρα, Γιώργος Βάλαρης

Αντώνης Λουδάρος, Πέρρη Τσαγκάρη

Ορφέας Παπαδόπουλος

Κατερίνα Κασκανιώτη, Δημήτρης Κουρούμπαλης

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More