Βίκυ Κάβουρα – Νάσος Παπαργυρόπουλος: Τι τρέχει τελικά ανάμεσά τους;

Λίγο μετά το χωρισμό της από τον Νίκο Οικονομόπουλο, ξεκίνησαν τα δημοσιεύματα για την Βίκυ Κάβουρα και τη νέα σελίδα στη ζωή της. Και η καλή σχέση της με τον Νάσο Παπαργυρόπουλο ερμηνεύτηκε από πολλούς ως το νέο love story της πόλης… Τι συμβαίνει, όμως, τελικά ανάμεσά τους;
Οι δυο ηθοποιοί κρατούν πάντα χαμηλό προφίλ στα προσωπικά τους και αποφεύγουν να κάνουν δηλώσεις για τους συντρόφους τους. Η Βίκυ αρκείται πολλές φορές στο να λέει απλώς ότι “είναι καλά” και να ξεφεύγει από τις πολύ προσωπικές ερωτήσεις με ένα χαμόγελο.

Η χημεία της όμως, με τον Νάσο ήταν δυνατή και σε πρόσφατη συνέντευξή της στο Happy Day αποκάλυψε: “Ο Νάσος είναι ένα άτομο που θαυμάζω και πολύ καλό παιδί, πολύ καλή ψυχή κι είμαστε φίλοι. Είμαστε φίλοι από το γυμναστήριο και δεν κατάλαβα καν πως προέκυψε το θέμα, δεν υπάρχει σχέση”.

Παρόλα αυτά, το βράδυ της Δευτέρας, οι δυο τους βρέθηκαν μαζί με μεγάλη παρέα στον κινηματογράφο για την πρεμιέρα της ταινίας “Ο Κλέαρχος η Μαρίνα και ο Κοντός”, που πρωταγωνιστεί η γνωστή ηθοποιός.
Τα συμπεράσματα δικά σου…

Read More

And More