Βίκυ Σταμάτη: 365 ημέρες ελεύθερη! Πώς είναι σήμερα η ζωή της;

Ένας χρόνος και κάτι έχει περάσει από την ημέρα της αποφυλάκισής της και η Βίκυ Σταμάτη προσπαθεί ακόμη να ισορροπήσει στα νέα δεδομένα της ζωής της. Από την απόλυτη χλιδή βρέθηκε έγκλειστη στον Κορυδαλλό και μετά στο Δρομοκαΐτειο και τώρα είναι πια ελεύθερη και το μόνο που την απασχολεί είναι ο γιος της.

Όπως αναφέρει το Down Town και η Φανή Πλατσατούρα, η Βίκυ Σταμάτη ζει μόνιμα στο Χαλάνδρι στο 120τμ σπίτι του αδελφού της μαζί με τον γιο της και τους γονείς της. Η οικογένειά της είναι αυτή που της έχει σταθεί όλες αυτές τις δύσκολες ώρες, μιας και εκείνη δεν έχει φίλους, όπως αποκαλύπτει άνθρωπος από το περιβάλλον της.

Οι σπατάλες που συνήθιζε να κάνει, ανήκουν πια στο παρελθόν και τώρα η σύζυγος του Άκη Τσοχατζόπουλου ζει με 700 ευρώ το μήνα. “Χωρίς υπερβολές μπορώ να πω ότι τα βγάζει δύσκολα πέρα”, δήλωσε χαρακτηριστικά η ίδια πηγή.

Πριν λίγες μέρες οι φωτογράφοι την εντόπισαν στο γήπεδο με τον γιο της (δες φωτογραφίες), ενώ έχουν κυκλοφορήσει και φωτογραφίες της από εμφάνισή της σε γνωστό κομμωτήριο (δες εδώ), αλλά και λίγες βόλτες για ψώνια με τον αδελφό της. “Δείχνει να ξεθαρρεύει. Δεν φοβάται πια την έκθεση. Πριν λίγους μήνες μόλις αντίκριζε φωτορεπόρτερ έτρεχε να μπει στο σπίτι… Τώρα στέκεται στην εξώπορτα και λέει δειλά καλημέρα”, αναφέρει γείτονάς της, υπογραμμίζοντας πως οι έξοδοι της είναι μετρημένες και έχουν να κάνουν κυρίως με τον γιο της.

Οι συναντήσεις με την Άκη στον Κορυδαλλό

Σύμφωνα με το δημοσίευμα, η Βίκυ κάθε Κυριακή επισκέπτεται τον σύζυγό της στον Κορυδαλλό. Βασικό θέμα συζήτησης είναι ο γιος τους Άκης, αν και οι δυο προσπαθούν να κρατήσουν τον 9χρονο μακριά από το επισκεπτήριο της φυλακής. Ο μικρός γνωρίζει την αλήθεια για τον πατέρα του και “κάθε βράδυ του τηλεφωνεί για καληνύχτα”, αναφέρει συγγενείς τους. Την ίδια στιγμή ο πατέρας του μαθαίνει τα πάντα από τη Βίκυ Σταμάτη.

Η σχέση της Βίκυς με τον Άκη Junior

Τέλος, η Βίκυ Σταμάτη είναι υπερπροστατευτική μητέρα. Ο μικρός είναι όλος ο κόσμος για εκείνη και αυτό που έχει ζητήσει στο σχολείο που πηγαίνει το παιδί είναι να μαθαίνει τα πάντα. “Όπου σταθεί και όπου βρεθεί λέει ότι ζει μόνο για το παιδί της”, αποκαλύπτει φίλη της μητέρας της και αναφέρει: “Επισκέπτεται ακόμη τον ψυχολόγο της, και δείχνει να είναι σε πολύ καλή ψυχολογική κατάσταση πια. Θα έλεγα ότι είναι ήρεμη πια… Δεν θα την ακούσεις ποτέ να μιλά για την περίοδο κράτησης της στον Κορυδαλλό και μετά στο Δρομοκαΐτειο… Ούτε βόλτες, ούτε βραδιές με σούσι, όπως γράφτηκε. Προσπαθεί μόνο να αναπληρώσει τον χαμένο χρόνο”.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More