Βίκυ Χατζηβασιλείου: Τι απαντά στα δημοσιεύματα που τη θέλουν να είναι ένα βήμα πριν το διαζύγιο

Πρόσφατα δημοσιεύματα ήθελαν τη γνωστή παρουσιάστρια Βίκυ Χατζηβασιλείου να χωρίζει από τον επί 25 χρόνια σύζυγό της, Γιάννη Aκκά, αλλά οι δυο τους με πρόσφατη έξοδο σε γνωστό εστιατόριο της συμπρωτεύουσας διαψεύδουν τις φήμες που τους θέλουν ένα βήμα πριν το διαζύγιο!

Η διάσημη παρουσιάστρια της εκπομπής «Πάμε Πακέτο» που έχει σπάσει ρεκόρ… μακροζωίας στην ελληνική τηλεόραση και ο Θεσσαλονικιός επιχειρηματίας είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και η είδηση πως χωρίζουν έσκασε στα… αφτιά τους σαν «βόμβα»! Μάλιστα, όπως δήλωσε φιλικό τους πρόσωπο στην εφημερίδα Realnews: «Εννοείται ότι δεν υπάρχει θέμα διαζυγίου. Έχουν ενοχληθεί από τα κακόβουλα δημοσιεύματα, ωστόσο δεν είναι διατεθειμένοι να απαντήσουν γιατί οι δυο τους γνωρίζουν πολύ καλά τη σχέση ζωής που μοιράζονται».

Το ίδιο πρόσωπο πρόσθεσε: « Το ίδιο έντυπο που έκανε λόγο για χωρισμό, πέρυσι έγραψε την ψευδή είδηση πως η Βίκυ πάσχει από την επάρατη νόσο. Η ίδια έχει αποφασίσει να μην δώσει καμία έκταση, γιατί θέλει να επικεντρωθεί αποκλειστικά στην εκπομπή της και στην οικογένειά της».

Το ζευγάρι της Θεσσαλονίκης που έχει αποκτήσει δύο γιους, το Χρήστο και τον Ορφέα, συνεχίζει να είναι ευτυχισμένο στην κοινή ζωή και πορεία που έχουν χαράξει τα τελευταία αρκετά χρόνια. Η ίδια η Βίκυ, σε παλαιότερη συνέντευξή της είχε δηλώσει: «Έχω περάσει κρίση στο γάμο μου. Αλλά για να είμαστε μαζί ακόμα, μάλλον τη διαχειρίστηκα πολύ σωστά. Όχι μόνο ο γάμος, κάθε σχέση θέλει πολλή δουλειά».

Μάλιστα, οι δυο τους πέρασαν τις διακοπές του Πάσχα οικογενειακώς όπως συνηθίζουν να κάνουν κάθε χρόνο, συντροφιά με τα δυο τους παιδιά που κατέφθασαν από το εξωτερικό όπου σπουδάζουν, για να περάσουν τις γιορτές με τους γονείς τους.

Με πληροφορίες από την εφημερίδα Realnews.

Read More

And More