Βόμβα στο διαζύγιο της Αθηνάς Ωνάση – Ο Αλβάρο κατέθεσε αγωγή εναντίον της

Στην αντεπίθεση περνά ο Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο (Ντόντα) μετά τις τελευταίες εξελίξεις στο διαζύγιό του με την Αθηνά Ωνάση. Ο “πόλεμος” του πρώην ζευγαριού συνεχίζεται και ο Ντόντα ζητά με αγωγή 10 εκατομμύρια δολάρια κατηγορώντας την Αθηνά πως φταίει για τις κακές του επιδόσεις στην ιππασία. Ο Ντόντα χαρακτηρίζει υπεύθυνη την Αθηνά για την κατρακύλα που έχει στην παγκόσμια κατάταξη με τους καλύτερους αναβάτες και διεκδικεί το υπέρογκο ποσό από χρηματικά έπαθλα και χορηγίες που είχε εξασφαλίσει ως επαγγελματίας ιππέας για την εταιρεία που ίδρυσαν μαζί το 2010.

Σύμφωνα με δημοσίευμα της Espresso, ο δυο φορές χάλκινος Ολυμπιονίκης είναι στα “μαχαίρια” με την Αθηνά Ωνάση για την “κηδεμονία” των αλόγων του. Όπως υποστηρίζει ο ίδιος, το γεγονός πως η Αθηνά του απαγόρευσε να χρησιμοποιεί τα άλογα που είχαν αγοραστεί με δικά της χρήματα, τον οδήγησαν στο να πέσει από την 10η στην 205η θέση της παγκόσμιας κατάταξης της ιππασίας. Ο Ντόντα συνέχισε να προπονείται με άλογα κατώτερων δυνατοτήτων και έτσι δεν κατάφερε να έχει τις νίκες και τα χρηματικά έπαθλα που υπολόγιζε.

Η αγωγή του Αλβάρο κατατέθηκε από την δικηγόρο του Πρισίλα Κορέα ντα Φονσέσκα, γνωστή στους νομικούς κύκλους ως η “βασίλισσα των διαζυγίων”, τον Οκτώβρη του 2016, λίγους μήνες μετά τη συμμετοχή του στους Ολυμπιακούς Αγώνες του Ρίο ντε Τζανέιρο, με το αγαπημένο του άλογο Cornetto K. Εκτός, από τη συμμετοχή στους Ολυμπιακούς Αγώνες, ο Αλβάρο δεν είχε καμιά άλλη πρόσβαση στα πανάκριβα άλογα της Αθηνάς, τα οποία φυλάσσονταν σε στάβλους στους οποίους δεν επιτρέπεται η είσοδος στον Ντόντα.


Read More

And More