Βούρκωσε η Φαίη Σκορδά μιλώντας για το χωρισμό: “Είναι μια κατάσταση που δεν είναι εύκολη!”

Βούρκωσε η Φαίη Σκορδά μιλώντας για το χωρισμό από τον Γιώργο Λιάγκα στο Πρωινό Ant1. Η παρουσιάστρια μετά την αποκάλυψη του χωρισμού σε κυριακάτικη εφημερίδα και τα μηνύματα που δέχτηκε από φίλους και θαυμαστές ένιωσε την υποχρέωση να μιλήσει για αυτήν τη δύσκολη περίοδο της ζωής της.

“Δεν είναι εύκολο όλο αυτό είναι μια κατάσταση δύσκολη πολύ προσωπική. Όταν υπάρχουν παιδιά είναι πολύ σημαντικό. Κάνουμε τα πάντα για να είναι τα παιδιά μας καλά. Και θα κάνουμε τα πάντα για αυτά”, είπε η Φαίη Σκορδα

“Από το πρωί έρχονται όλοι και μου κρατούν το χέρι και σας ευχαριστώ πολύ. Δεν μπορώ να το αφήσω έτσι γιατί είδατε και μια κοινή δήλωση που κάναμε σε εφημερίδα”, ανέφερε αρχικά όταν βρέθηκε κοντά στην Αργυρώ Μπαρμπαρίγου.

“Όταν υπάρχουν παιδιά αυτό είναι το πιο σημαντικό. Είναι πάνω από όλα και κάνουμε τα πάντα για να είναι αυτά καλά. Έχουμε δυο υπέροχα παιδιά και αυτή η αγάπη μας ενώνει και θα μας ενώνει για μια ολόκληρη ζωή. Πρέπει να είμαστε δυνατοί και όταν ξεκινούσε η εκπομπή έλεγα πως θα πάω εκεί γιατί παίρνω πολύ αγάπη. Μακάρι και εγώ σε μια δύσκολη στιγμή να μπορούσα να ήμουν κοντά σας και να σας κρατώ το χέρι”, είπε στους τηλεθεατές η Φαίη.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΤΟ ΧΡΟΝΙΚΟ ΤΟΥ ΧΩΡΙΣΜΟΥ

Και συμπλήρωσε: “Ήταν μια απόφαση ζωής που πήραμε από κοινού. Δεν ήταν κάτι χθεσινό. Δεν θέλω να πω κάτι παραπάνω. Προτεραιότητα είναι τα παιδιά μας και έτσι θα έπρεπε να είναι. Προχωράς με αγάπη και ψυχραιμία και λογική. Και εγώ και ο Γιώργος θέλουμε και προσπαθούμε να είμαστε ήρεμοι στο σπίτι με τα παιδιά”.

ΔΙΑΒΑΣΕ ΕΔΩ ΓΙΑ ΤΙΣ ΠΡΟΣΠΑΘΕΙΕΣ ΕΠΑΝΑΣΥΝΔΕΣΗΣ ΤΟΥ ΖΕΥΓΑΡΙΟΥ ΠΡΙΝ ΤΟ ΧΩΡΙΣΜΟ

Δες το video από την εκπομπή:

Read More

And More