Βραδιά μύησης με διάσημους φίλους για την Ουρανόεσσα του Κώστα Κρομμύδα!

Μυστήριο, περιπέτεια και ένας έρωτας που αναζητά την ολοκλήρωση… Η “Ουρανόεσσα” του Κώστα Κρομμύδα (κυκλοφορεί από σήμερα από τις εκδόσεις Διόπτρα) ξεκίνησε το ταξίδι της με μια βραδιά μύησης με λίγους εκλεκτούς καλεσμένους και πολλές εκπλήξεις.

Ανάμεσά τους ήταν η Ζέτα Δούκα με τον σύντροφό της Μιχάλη Χατζηαντωνά, που έκανε την πρώτη κοσμική έξοδο μετά τη γέννηση της κόρης της και πολλοί ακόμη φίλοι του γνωστού συγγραφέα και ηθοποιού. Ενώ, από το πλευρό του δεν έλειψαν η σύζυγός του Μαρίνα Γιώτη και η μικρή Βαΐα…

Με ένα coctail στο χρώμα του ουρανού, οι καλεσμένοι χαλάρωσαν αρχικά για λίγο πλάι στην πισίνα του Sunny Sports Club περιμένοντας να ξεκινήσει η πρώτη prive παρουσίαση του βιβλίου. Στα χέρια τους κρατούσαν την νέα περιπέτεια μυστηρίου του Κώστα, την “Ουρανόεσσα” τοποθετημένη μέσα σε ένα κουτί – κόσμημα που δημιούργησε η Realize Italy, αλλά και το δαχτυλίδι της μύησης της ηρωίδας από τον σχεδιαστή Nicolaos.

Η βραδιά ξεκίνησε με το μεγάλο “ευχαριστώ” του συγγραφέα σε όσους ήταν κοντά του στο ταξίδι της δημιουργίας, την αποκάλυψη… ενός έρωτας που δημιουργήθηκε στην πραγματική ζωή -αυτήν τη φορά- ανάμεσα σε δυο συνεργάτες του χάρη στο βιβλίο του και το τραγούδι που δημιουργήθηκε για την… “Ουρανόεσσα”. Το τραγούδι ερμήνευσε unplugged η Μικαέλα Δαρμάνη. Οι στίχοι είναι της Μαρίνας Γεωργίου και η σύνθεση και η ενορχήστρωση της Ζωής Τηγανούρια.



Λίγα λόγια για το βιβλίο:

“Στη Σαμοθράκη, το νησί των Καβείρων και των μυστηριακών τους τελετών, ένας έρωτας ολοκληρώνεται μέσα από το πεπρωμένο που θα αφήσει ανεξίτηλα τα χνάρια του στο μέλλον.”. Με αυτά τα λόγια ο συγγραφέας μας παρασύρει σε ένα διαφορετικό κόσμο, όπου ο έρωτας και το πεπρωμένο καθορίζουν τις ζωές τον ανθρώπων.

Η επίσημη παρουσίαση του βιβλίου θα γίνει την Τετάρτη στα Public!

Read More

And More