William – Kate Middleton: Πότε θα έρθει στον κόσμο το τρίτο μωρό τους;

H Kate Middleton έχει ήδη μπει στον τρίτο μήνα της τρίτης εγκυμοσύνης της και το παλάτι είναι υπ’ ατμόν περιμένοντας το πριγκιπικό baby boom. Χαρούμενος πατέρας και ο William δεν φεύγει λεπτό από το πλευρό της γυναίκας του. Το τρίτο μωρό (έχουν ήδη ξεκινήσει τα στοιχήματα για το φύλο του), άλλωστε, έρχεται για να φέρει χαμόγελα χαράς σε όλη την οικογένεια.

Πότε θα έχουμε όμως, τα γεννητούρια; Σύμφωνα με την επίσημη ανακοίνωση του παλατιού – που επιβεβαίωσε και την εγκυμοσύνη της Δούκισσας του Cambrdge – το πριγκιπικό ζευγάρι περιμένει το τρίτο του παιδί τον Απρίλη.

“Ο Δούκας και η Δούκισσα του Cambridge με χαρά επιβεβαιώνουν πως περιμένουν το τρίτο τους παιδάκι να έρθει στον κόσμο τον Απρίλιο του 2018”, αναφέρει το tweet από τον επίσημο λογαριασμό του παλατιού.

Προς το παρόν, πάντως, η Kate είναι ιδιαίτερα προσεκτική και οι εμφανίσεις της είναι ελάχιστες, αφού και αυτήν τη φορά περνά όπως φαίνεται δύσκολη εγκυμοσύνη. Αυτό την είχε κρατήσει και μακριά από την πρώτη μέρα του George στο σχολείο. Ωστόσο, η εμφάνιση που έκανε πριν λίγες μέρες είχε διχάσει με πολλούς να μιλούν για την αδυνατισμένη σιλουέτα της και την εξάντλησή της.

Read More

And More