X Factor: Η δημόσια εμφάνιση του Σάκη Ρουβά πριν το γάμο και όλα όσα θα δούμε στο 5ο live

Στο ρυθμό ενός ξέφρενου πάρτι θα ζήσουν όσοι παρευρεθούν την Πέμπτη 29 Ιουνίου στο κλειστό γήπεδο του Γαλατσίου, με την παρουσία του Μύρωνα Στρατή και του Νικηφόρου. Οι δυο καλλιτέχνες θα ερμηνεύσουν παλιές και νέες επιτυχίες τους και θα ξεσηκώσουν με αγαπημένα τραγούδια τους κοινό και τηλεθεατές.

Το πέμπτο live του μεγαλύτερου μουσικού show παγκοσμίως έρχεται την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 21.00 μόνο στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ, γεμάτο μουσική, εκπλήξεις και χορό!

Ο κορυφαίος Έλληνας σταρ Σάκης Ρουβάςλίγα 24ωρα πριν ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας με την Κάτια Ζυγούλη– θα δώσει το σύνθημα «Είστε έτοιμοι;» με τον δικό του μοναδικό τρόπο, ξεκινώντας το σόου, υποδεχόμενος στη σκηνή τους τέσσερις κριτές: Γιώργο Μαζωνάκη, Τάμτα, Γιώργο Παπαδόπουλο και Μπάμπη Στόκα.

Όσο για τους οκτώ πια, διαγωνιζόμενους του “The X Factor 2” τα περιθώρια αρχίζουν να στενεύουν κάθε φορά αποχωρεί ένας από αυτούς. Από την ομάδα του Γιώργου Μαζωνάκη έχουν απομείνει δύο διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα της Τάμτα τρεις διαγωνιζόμενοι, από την ομάδα του Γιώργου Παπαδόπουλου δύο διαγωνιζόμενοι κι από την ομάδα του Μπάμπη Στόκα ένα γκρουπ. Όλη την εβδομάδα οι οκτώ φιναλίστ δουλεύουν πυρετωδώς με τους μέντορές τους και τους καθηγητές φωνητικής προκειμένου να είναι έτοιμοι για τη μεγάλη βραδιά του live. Τα χορευτικά που συνοδεύουν όλα τα μουσικά κομμάτια είναι υπό τις οδηγίες της χορογράφου των σταρ Chali Jennings, η οποία συμμετέχει στα περισσότερα.

Αναλυτικά τα τραγούδια που θα ακουστούν στο τέταρτο live είναι:

Ομάδα Γιώργου Μαζωνάκη: Ο Βασίλης Πορφυράκης με το «Καλή τύχη» (Θα τραγουδήσει την εκδοχή του Δημήτρη Μπάση. Πρώτη εκτέλεση Μανώλης Αγγελόπουλος) και ο Παναγιώτης Κουφογιάννης με το “Love me like you do” (Ellie Goulding).

Ομάδα Τάμτα: Ο Σάββας Σαββίδης με «Δεν είμαι άλλος» (Χρήστος Θηβαίος), ο Κωνσταντίνος Νότας με το «Να μ’ ερωτευτείς» (Stan) και ο Αλέξανδρος Σαγκούρης με το «Τα κατάφερες» (Κωνσταντίνος Αργυρός).

Ομάδα Γιώργου Παπαδόπουλου: Η Σούλα Ευαγγέλου με το «Ως και οι θάλασσες» (Ελεωνόρα Ζουγανέλη) και η Θάλεια Τσιατίνη με το “Mad about you” (Hooverphonics).

Ομάδα Μπάμπη Στόκα: Οι Dee Vibes με το “Feel this moment, pitbyllfeat” (Christina Aguilera)

Στο ειδικά διαμορφωμένο green room, η λαμπερή Ευαγγελία Αραβανή, κατά τη διάρκεια του show θα έχει δίπλα της όλους τους συμμετέχοντες, ενώ παράλληλα θα ενημερώνει για όλα όσα καταγράφονται στα social media.

Οι τηλεφωνικές γραμμές θ’ ανοίξουν μόλις ξεκινήσει την ερμηνεία του ο πρώτος διαγωνιζόμενος και θα παραμείνουν ανοιχτές μέχρι να ολοκληρώσουν τις εμφανίσεις τους και οι οκτώ συμμετέχοντες. Στο τέλος της βραδιάς οι τέσσερις ομάδες θα ανεβούν στη σκηνή μαζί με τον μέντορά τους και στο πέμπτο live θα αποχωρήσει ένας διαγωνιζόμενος. Ο Σάκης Ρουβάς με βάση την ψηφοφορία του κοινού θα ανακοινώσει τους έξι διαγωνιζόμενους με τις περισσότερες ψήφους που συνεχίζουν στο πέμπτο live. Οι δύο που απομένουν τραγουδούν από ένα κομμάτι δικής τους επιλογής και οι κριτές αποφασίζουν ποιος τελικά φεύγει.

Οκτώ διαγωνιζόμενοι παίρνουν θέση για το πέμπτο live του “The X Factor”, την Πέμπτη 29 Ιουνίου στις 21.00 στην τηλεόραση του ΣΚΑΪ.

Είστε έτοιμοι;

Read More

And More