X Factor: Η σκληρή απάντηση της Νωαίνα μετά την αποχώρησή της! Προκαλεί και πάλι

Δεν είχε προηγούμενο αυτό που συνέβη στο 8ο live του X Factor… Η Νωαίνα τραγούδησε το «Bad things» και όταν ο Θοδωρής Μαραντίνης της είπε πως την περίμενε λίγο πιο παιχνιδιάρα εκείνη είπε πως “δεν χρειάζεται να είναι όλοι ίδιοι”. Ωστόσο, λίγα λεπτά αργότερα προκάλεσε τον Σάκη να βρει το “μουστάκι” της και… ξεγυμνώθηκε στα παρασκήνια.

Εκεί η Νωαίνα κατέβασε το παντελόνι της, δείχνοντας τα οπίσθια της στην κάμερα και ακολούθησε σκληρή κριτική από τον Γιώργο Θεοφάνους, που αντέδρασε έντονα στο περιστατικό. Ωστόσο, όλα φάνηκαν να ξεχνιούνται για λίγο μέχρι και τη στιγμή που η παίχτρια της Πέγκυς Ζήνα αποχώρησε από το show.

Και φυσικά, “επιτέθηκε” με προκλητικό τρόπο σε κριτές και όχι μόνο…

“Όταν τρολλάρεις την κριτική που σε θέλει πιο ‘φάτε μάτια ψάρια’, που σε κάθε επεισόδιο σε απαιτεί πιο ‘παιχνιδιάρα γυναίκα’ -τύπου- ‘βγάλε κι άλλη κοιλιά έξω, τι ωραία που είσαι πιο χοτ ντυμένη απόψε, θέλουμε να δούμε κι άλλο από τη σέξι Νωαίνα, παίξε λίγο on stage με το μ**** σου’, και όταν τους απαντάς με κ… σοκάρετε το ηθικό, σοβαροφανές πανελλήνιο. Κάθε Λάιβ και Σεξότερη δεν είπαμε Βαγγελίτσα; Το μουστάκι μου δεν φαγώθηκες να δεις; Ττααα χχχ”, έγραψε η πρώην παίκτρια του X Factor.

Ενώ λίγο νωρίτερα ανέβασε και ένα τραγούδι της Μελίνας Τανάγρη, που ξεκινά με τους στίχους: “Η Ελλάδα τρώει τα παιδιά της ή τα δαγκώνει στο λαιμό πριν όμως με κατασπαράξει…”

Read More

And More