Χαμός με τη σέξι φωτογράφιση του Δημήτρη Αλεξάνδρου!

Το πιο sexy αγόρι της περσινής τηλεοπτικής σεζόν φωτογραφίζεται μόνο με τα εσώρουχά του για το Down Town Κύπρου και μιλάει για γυναίκες, sex και δουλειές. Ποιος είναι στ’ αλήθεια ο Δημήτρης Αλεξάνδρου;

Έχει αλλάξει η ζωή σου από τότε που έγινες αναγνωρίσιμος;

Κάνω αυτή τη δουλειά από το 2008. Σίγουρα συμβάλλει η αναγνωρισιμότητα στη ζωή σου αλλά, όπως και να ‘χει, εξελίσσεσαι και από μόνος σου. Προσπαθώ πολύ να μην αλλάξω την ιδιότητα του χαρακτήρα μου μέσα στη δουλειά. Τη δουλειά την έχεις επιλέξει εσύ. Αλλά καμιά φορά, για χάρη της, κάνεις πράγματα που δεν ταυτίζονται με τον χαρακτήρα σου.

Ήσουν από τα παιδιά που όταν μεγαλώσουν ήθελαν να γίνουν μοντέλο; Την επέλεξες εσύ τη δουλειά ή μήπως σε επέλεξε εκείνη;

Έτυχε να μου γίνει μια πρόταση όταν ήμουν σε μεταβατικό στάδιο της ζωής μου. Το δοκίμασα και το επέλεξα.

Οι μισοί άνδρες θυμούνται γλυκά τον πρώτο τους έρωτα και οι άλλοι μισοί θέλουν να τον ξεχάσουν!

Σίγουρα παίρνεις και θετικά και αρνητικά πράγματα. Το ζήτημα είναι πώς θα τα αναλύσεις.

Όταν λες «πρώτος» έρωτας εννοείς την πρώτη φοράς που αισθάνεσαι ή την πρώτη φορά που κάνεις σεξ;

Την πρώτη που φορά που αισθάνεσαι πράγματα. Στα 15-16 τα αγόρια αρχίζουν και δραστηριοποιούνται σεξουαλικά. Τότε, δεν έχεις το μυαλό να ανταλλάξεις συναισθήματα. Σίγουρα και ο σαρκικός έρωτας εκείνη τη στιγμή είναι σημαντικό γεγονός. Αλλά τότε το σεξ έχει να κάνει και λίγο με το πόσους πόντους μαγκιάς θα πάρεις στην παρέα σου.

Δίνει και πόντους στο «αρχηγιλίκι» της παρέας; Εκείνος που πάει με τις περισσότερες είναι και ο αρχηγός;

Ακριβώς, όπως το λες. Στα 15 δεν αντιλαμβάνεσαι τη σοβαρότητα του πράγματος.

Έχεις παρακάνει σεξ; Υπήρχε περίοδος που το σεξ ήταν η άμυνά σου;

Πολλοί πιστεύουν ότι είμαι ωραίος ή ότι επειδή είμαι ωραίος έχω και τρελή πέραση. Δεν ισχύει. Πάντα έκανα σεξ όταν ήθελα να κάνω και με όποια ήθελα να κάνω. Μου άρεσε να επιλέγω. Άλλοι θέλουν να κάνουν σεξ κάθε μέρα, άλλοι μέρα παρά μέρα, άλλοι το σιχαίνονται. Εγώ κάνω σεξ ποιοτικά. Αυτό με ενδιαφέρει. Να μου αρέσει αυτό που κάνω. Μου αρέσει η μαγεία στον έρωτα.

Είναι εύκολος ο έρωτας για σένα;

Γιατί το λες αυτό; Αν αντιληφθεί η κοπέλα ότι της αρέσεις αρχίζει και παίζει το παιχνίδι διαφορετικά. Κάθε γυναίκα θέλει το δικό της παραμύθι.

Μη μου πεις ότι γίνεσαι ο ιππότης του παραμυθιού! Θα της τραβήξεις την καρέκλα για να κάτσει;

Δεν θα σου πω ότι είμαι ο ιππότης για να χρυσώσω ένα πολύ ωραίο χάπι. Όμως μου αρέσει να έχω τρόπους απέναντι στις γυναίκες, μου αρέσει να γίνεται και το αντίθετο. Θέλω οι γυναίκες να δείχνουν σεβασμό απέναντι στους άνδρες.

Υπάρχει ηθικό και ανήθικο στον έρωτα;

Εξαρτάται πώς το ορίζει ο καθένας το ηθικό. Δεν έχω ταμπού και δεν με απασχόλησε ποτέ το τι θα πει ο κόσμος. Ακόμα και το λάθος που θα κάνεις, ακόμα κι αν θες να κάνεις κάτι ανήθικο αν είσαι 100% ο εαυτός σου μέσα σε αυτό είναι εντάξει. Είναι καλύτερο να το κάνεις παρά να έχεις απωθημένα.

Θα παντρευτείς φέτος; Τι θα γίνει; Όλοι θέλουν να σε παντρέψουν κι εσύ δεν παντρεύεσαι!

Θέλω να παντρευτώ για μένα, όχι για τους άλλους.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town Κύπρου!

Read More

And More