Χαμός με την απίστευτη γκάφα της Μις Ιταλία – Η απάντηση σε όσους την τρολάρουν!

Αυτά τα καλλιστεία σίγουρα θα μείνουν στην ιστορία της ιταλικής τηλεόρασης, μιας και η νικήτρια του διαγωνισμού πέταξε το “μαργαριτάρι” της στην ερώτηση του κριτή και προκάλεσε πανικό στα… social media.
Η 18χρονη Alice Sabatini που αναδείχθηκε… Μις Ιταλία, κλήθηκε να απαντήσει στην ερώτηση των κριτών για το “σε ποια εποχή του παρελθόντος θα ήθελε να ζήσει”. Και η απάντησή της, τους άφησε όλους με το στόμα ανοιχτό!

“Θα ήθελα να ζήσω σε μια από τις πιο σκοτεινές περιόδους της ιστορίας, στον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”, είπε και ανέφερε πως θα ήθελε να ήταν ζωντανή το 1942, μία χρονιά που χιλιάδες άνθρωποι έχασαν τη ζωή τους στον πόλεμο ή στα στρατόπεδα συγκέντρωσης και η χώρα της βίωνε τη δικτατορία του Μουσολίνι.

Όταν, όμως της ζήτησαν να δικαιολογήσει την απάντησή της, η Sabatini αποκάλυψε πως θα ήθελε να δει με τα ίδια της τα μάτια αυτά που περιγράφουν τα βιβλία για τον πόλεμο, σημειώνοντας ωστόσο ότι, ως γυναίκα, δεν θα χρειαζόταν να πάει στο μέτωπο.
Και όπως καταλαβαίνεις ξεκίνησε στα social media, ένα τρολάρισμά δίχως τέλος… με την Sabatini να πρωταγωνιστεί σε φωτογραφίες με τανκς στο πλευρό των στρατιωτικών.

Αλλά και ένα video με τίτλο “Τι συνέβη στο μυαλό της Sabatini” , όπου μια ομάδα ειδικών τρέχουν να βρουν τις σωστές λέξεις μέσα στο μυαλό της διαγωνιζόμενης για να απαντήσει.

Εκείνη, πάντως, δεν πτοήθηκε και έδωσε τη δική της απάντηση στο Urban Post για την γκάφα που έκανε… “Δεν κατάφερα να εκφραστώ σωστά, δεδομένου ότι ήμουν η πρώτη που της έγινε ερώτηση”, είπε και συμπλήρωσε: “Δεν θεωρώ ότι έκανα γκάφα. Στην πραγματικότητα θα ήθελα να ζήσω σε εκείνη την εποχή, όπως η προγιαγιά μου, που είναι ακόμη ζωντανή και μου μιλά για τον Β’ Παγκόσμιο Πόλεμο”.

Read More

And More