Χαμός με την πρωταγωνίστρια του Game of thrones! Κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου

Σκούρα τα πράγματα για την πρωταγωνίστρια του Game of Thrones, Lena Headey που υποδύεται την Cersei Lannister στη σειρά. Η γνωστή ηθοποιός που έχει χωρίσει από το 2013 με τον σύζυγό της κατηγορείται για αρπαγή ανηλίκου. Ο πρώην άντρας της Peter Loughran, της έκανε μήνυση όταν εκείνη πήρε τον 6χρονο γιο τους από τις ΗΠΑ στην Αγγλία, χωρίς την άδειά του.

Η τηλεοπτική Cersei αποφάσισε να πάρει τον γιο της Wylie από την Αμερική και να τον γράψει σε αγγλικό σχολείο, χωρίς να ενημερώσει καν τον πρώην της και πατέρα του παιδιού. Σύμφωνα με τα όσα είχαν οριστεί μετά το χωρισμό, μπαμπάς και γιος έμεναν μαζί δέκα μέρες το μήνα και τις υπόλοιπες ο Wylie ήταν με την μητέρα του. Ωστόσο η αλλαγή του τόπου διαμονής του παιδιού ήταν κάτι που έπρεπε να αποφασιστεί από κοινού και από τους δυο γονείς. Κάτι που δεν σεβάστηκε η σταρ του Gema of Thrones.

Έτσι, ο πατέρας του παιδιού κατέθεσε μήνυση για αρπαγή ανηλίκου και η Lena καλείται να επιστρέψει άμεσα στις ΗΠΑ με τον γιο της. Η ίδια μάλιστα, αν και έσπευσε να δηλώσει πως το σχολείο που διάλεξε ήταν καλύτερο από όλα όσα είχε δει, έχασε το δίκιο της και την υπόθεση, αφού έσπασε τους όρους για την κηδεμονία του παιδιού.



Read More

And More