Χαμός με την topless φωτογράφιση της κόρης του Λευτέρη Πανταζή! [pics]

Μετά τις viral σέξι φωτογραφίες της στα social media, η Κόνι Μεταξά, κόρη του Λευτέρη Πανταζή φωτογραφίζεται topless για το Down Town και ανεβάζει το θερμόμετρο στα ύψη… Η νεαρή ηθοποιός αποκαλύπτεται και ανάβει φωτιές…

“Το βιογραφικό μου τα τελευταία χρόνια γράφει Konie Metaxa. Όνειρό μου είναι να μοιάσω στην Maryl Streep. Πιστεύω άλλωστε ότι έχω το ταλέντο. Αλλιώς δεν θα κυνηγούσα καριέρα στο εξωτερικό”, αποκάλυψε η Κόνι.

Η ίδια μάλιστα, αποκαλύπτει πως αν και είναι μόλις 25χρόνων έχει κάνει πλαστική επέμβαση στήθους και πως δεν νιώθει sex symbol: “Δεν νιώθω sex symbol, ωραία ή εντυπωσιακή. Νιώθω καραγκιόζης. Συνήθως γελάω με αυτούς του τίτλους, ύστερα τους μεταφράζω και τους στέλνω στους φίλους μου στο εξωτερικό. Να φανταστείς οι καθηγητές μου στην Αμερική μου έβαζαν τις φωνές επειδή δεν μπορούσα να παίξω σέξι ρόλους. Έχω άπειρες ανασφάλειες και σίγουρα δεν είμαι η cool γκόμενα”, είπε και συμπλήρωσε: “Το καλοκαίρι έφτιαξα το στήθος μου για να νιώθω καλύτερα. Τέλειο δεν είναι; Ο πλαστικός μου λέγεται Ανδρέας Τρομαρόπουλος και είναι θρησκεία. Δεν άλλαξα ουσιαστικά νούμερο, απλώς έκανα ανόρθωση στήθους. Από τότε θέλω να το βγάζω συνέχεια φωτογραφίες. Αφού το έφτιαξα, γιατί να μην το χαρώ;”

Μάθε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!


Read More

And More