Χαμός με το αβυσσαλέο ντεκολτέ της Έλενας Παπαρίζου! Τα σχόλια δεν είχαν τέλος [pics]

Ήταν αναμφίβολα η βασίλισσα της βραδιάς. Η Έλενα Παπαρίζου μπορεί να έμεινε χωρίς κανένα διαγωνιζόμενο στον τελικό του The Voice, έκλεψε όμως τις εντυπώσεις στον χθεσινό Ημιτελικό. Σέξι, εντυπωσιακή και με ένα ντεκολτέ που άναψε “φωτιές” έγινε το βασικό θέμα συζήτησης.

Το look της όπως διάβασε στο TLIFE επιμελήθηκε η αγαπημένη της ομάδα και η Έλενα Παπαρίζου φόρεσε ένα maxi sequin φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, που έφερε την υπογραφή των Ελλήνων σχεδιαστών Mi-Ro. Το φόρεμα αγκάλιαζε τη σιλουέτα της Έλενας και πρόσφερε μια glam και rock & roll αισθητική που μας άρεσε πολύ. Το look “συνοδεύτηκε” από λαμπερά κοσμήματα για extra lux αποτέλεσμα.

Το αβυσσαλέο ντεκολτέ της, όμως, ήταν αυτό που προκάλεσε τα περισσότερα σχόλια. Στα social media στήθηκε “χορός” σχολίων , με τους θαυμαστές της Έλενας να την αποθεώνουν. Άλλοι δήλωναν πως τους θύμισε την Έλενα Παπαρίζου του Die for you (που είχε φέρει την τρίτη θέση στη Eurovision με τους Antique) και άλλοι το βαθύ ντεκολτέ… προκάλεσε πανικό!

Ωστόσο, η Έλενα Παπαρίζου δεν είχε μόνο το ρόλο του coach χθες, μιας και έγινε για λίγο “διαγωνιζόμενη” και πήρε τη θέση πάνω στη σκηνή, ερμηνεύοντας το νέο της τραγούδι: «Αγκάλιασε με»!


Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More