Χαμός με το γυμνό εξώφυλλο της Μαρίας Κορινθίου!

Σέξι, εντυπωσιακή και κούκλα. Η Μαρία Κορινθίου κάνει για μια ακόμη φορά την ανατροπή και ποζάρει γυμνή στην μπανιέρα για το εξώφυλλο του Down Town. Η γνωστή ηθοποιός απαντά σε όσους κάνουν σχόλια για το κορμί της και το ταλέντο της, ενώ αποκαλύπτει πως δίαιτα έχει να κάνει από τα 17 της.

“Δεν μπορούμε να είμαστε όλες οι γυναίκες ίδιες, αδύνατες με μεγάλο στήθος. Δεν είναι τέτοιο το σκαρί μου”, αποκάλυψε η Μαρία Κορινθίου σε συνέντευξή της στην Φανή Πλατσατούρα.

Έχεις αισθανθεί ανταγωνισμό και ζήλια από γυναίκες συναδέλφους σου;

Ναι, έχω. Τις περισσότερες φορές προσπαθώ απλώς να αδιαφορώ. Δεν σου κρύβω, όμως, ότι υπάρχουν φορές που ενοχλούμαι πολύ με τη συμπεριφορά τους. Είμαι δεκατρία χρόνια σε αυτό τον χώρο και δεν έχω πει κακιά κουβέντα ποτέ για κανέναν. Αγαπάω τους συναδέλφους μου και δένομαι μαζί τους. Γενικά αγαπάω τις γυναίκες, αλλά όταν έρχονται στα αυτιά μου διάφορα κακοπροαίρετα σχόλια εκεί, ναι, εκνευρίζομαι.

Τι σου έχουν μεταφέρει δηλαδή;

Λένε σε σκηνοθέτες: «Καλά, την Κορινθίου θα πάρεις γι’ αυτόν τον ρόλο;» ή «Η Κορινθίου δεν μπορεί να αντεπεξέλθει σε αυτό το έργο». Όμως, υπάρχουν αρκετοί άνθρωποι μέσα σε αυτό τον χώρο που με εκτιμούν και θέλουν να με προστατέψουν, οπότε τα μαθαίνω όλα. Τώρα πώς αντιδρώ σε αυτά τα σχόλια; Δεν θα πάρω τηλέφωνο να ζητήσω τον λόγο, αλλά αν συναντηθούμε από κοντά δεν θα είμαι ψεύτικη απέναντί τους. Γενικά, δεν μπορώ να είμαι δήθεν. Δεν μου αρέσει όλη αυτή η διπροσωπία του στυλ: «Με έχεις θίξει και έρχεσαι ξαφνικά μπροστά μου και με χαιρετάς σαν να μην τρέχει τίποτα».

Έχεις υποστεί κανονικό bullying και για τα κιλά σου.

Για την ακρίβεια είπαν ότι έχω χοντρές γάμπες. Δεν με πείραξαν καθόλου αυτά τα σχόλια. Τα θεωρώ μικρά και φτηνά. Είναι πολύ αγενές να σχολιάζεις δημόσια την εμφάνιση ενός άλλου ανθρώπου και μάλιστα με τόση ειρωνεία. Μου δείχνεις εκείνη την ώρα ότι είσαι «μικρός».

Για ποιον λόγο πιστεύεις ότι κάνουν αυτά τα σχόλια;

Τα κάνουν για να είναι οι ίδιοι στο προσκήνιο. Λένε πράγματα ανούσια απλώς για να τα πούνε.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More