Χαμός με το σέξι εξώφυλλο της Μαίρης Συνατσάκη – Η παρουσιάστρια όπως δεν την έχεις ξαναδεί

Το πιο αποκαλυπτικό και σέξι εξώφυλλό της έκανε για το Down Town η Μαίρη Συνατσάκη και προκάλεσε πανικό. Η διάσημη παρουσιάστρια μετά το τέλος του Spata Live συνεχίζει το φορτωμένο καθημερινό της πρόγραμμα (με άλλες υποχρεώσεις αυτήν τη φορά) και αποκαλύπτει τι έχει αλλάξει στη ζωή της.

Αλήθεια, πώς περνάς τις μέρες σου τώρα που δεν έχεις εκπομπή;

Τρέχω πάρα πολύ, ενώ νόμιζα ότι θα καθόμουν στον καναπέ μου και θα κλαίω όλη μέρα τη μοίρα μου. Η παρουσία μου στο internet μετράει τουλάχιστον μία εξαετία, με το YouTube Channel μου και με το blog μου. Μου αρέσει που υπάρχει μια ελευθερία σε όλο αυτό. Ούτε επιβάλλω την παρουσία μου σε ένα τηλεοπτικό κανάλι ούτε από την άλλη χρειάζομαι κάποιον άλλον να με επιβάλει. Αν θέλει κάποιος στο internet να σε δει και να σε βρει, θα το κάνει.

Σου γράφουν αρνητικά σχόλια στα social media;

Πολλά μπορεί να πει ο κόσμος και μια στο τόσο απαντάω. Από το «Πώς είσαι έτσι», «Ψωνάρα», «Ανεγκέφαλη», «Δεν καταλαβαίνω γιατί υπάρχεις» μέχρι και «Ψόφα». Σίγουρα όμως απαντάω σε πράγματα που έχουν κοινωνικές προεκτάσεις. Όταν είχα ανεβάσει ένα βίντεο από τη συλλογή των αγαθών που είχαν συγκεντρωθεί τον Μάρτιο στο Σύνταγμα για τους πρόσφυγες, ξεκίνησαν κάτι ρατσιστικά σχόλια του τύπου «Αυτά κάνετε. Τους φροντίζετε, τους ταΐζετε και μετά θα μπουν στα σπίτια σας και θα σας σκοτώσουν». Δεν τα σβήνω, αλλά απαντάω γιατί θέλω το πρόσημο να είναι θετικό. Και αν ο άλλος επιμένει, τότε του λέω ότι δεν θέλω να τον διαγράψω, ωστόσο θέλω να σταματήσει να χρησιμοποιεί τον δικό μου δημόσιο χώρο για να μεταφέρει μηνύματα μίσους.

Σε έχουν απειλήσει ποτέ μέσα από το διαδίκτυο άτομα με ακραίες αντιλήψεις;

Ναι, με έχουν απειλήσει διαδικτυακά, όχι όμως κάτι τρομερό. Μου είπαν, για παράδειγμα, ότι θα μου κάψουν το αυτοκίνητο. Από αυτά κρατάω τα screenshots μου και τα παρακολουθώ.

Διάβασε περισσότερα στο Down Town που κυκλοφορεί!

Read More

And More