Χαμός με τους One Direction – “Έριξε μαύρη πέτρα” το πρώην αστέρι του συγκροτήματος!

Ήταν το μεγαλύτερο όνομα στο pop boy band «One Direction» αλλά ως σόλο καλλιτέχνης ο Χάρι Στάιλις (Harry Styles) εμφανίζεται αποφασισμένος να διαγράψει το παρελθόν του. Ο Άγγλος τραγουδιστής και τραγουδοποιός φαίνεται πως θέλει να ξεχάσει την πορεία του στο συγκρότημα, καθώς δεν υπάρχει καμία αναφορά στους «One Direction» σε προ-δημοσίευση για ένα νέο ντοκιμαντέρ για τη ζωή του που θα προβληθεί στο BBC.

Στο ντοκιμαντέρ με τίτλο «Harry» προβάλλεται συνέντευξή του στον φίλο του και παρουσιαστή τηλεοπτικών και ραδιοφωνικών προγραμμάτων στο Radio1, Νικ Γκρίμσο. Σε δημοσίευμα στο BBC, στο οποίο περιγράφεται το περιεχόμενο του ντοκιμαντέρ αναφέρεται ότι ο Στάιλς ερμηνεύει τραγούδια από το νούμερο 1 άλμπουμ του «Harry Styles» και συζητά με τον Γκρίμσο για τη ζωή του και το πώς ξεκίνησε την καριέρα του ως σόλο καλλιτέχνης. Δεν υπάρχει καμία αναφορά στην πιο επιτυχημένη μπάντα αγοριών όλων των εποχών, που τον βοήθησε να γίνει superstar με παγκόσμια ακτινοβολία.

Το πρώτο του single, «Sign of the Times» «σκαρφάλωσε» κατευθείαν στο νούμερο 1 και το άλμπουμ του επίσης έφθασε στην κορυφή των charts.Επιπλέον ενθουσίασε θεατές και κριτικούς με την ερμηνεία του στην πολεμική ταινία «Dunkirk».
Πηγή ανέφερε στο Page Six ότι «η πορεία που ο Χάρι έχει επιλέξει με τη μουσική του είναι πολύ διαφορετική από τον τύπο των μεγάλων ποπ επιτυχιών των One Direction. Ως αποτέλεσμα ο Χάρι θέλει να ξεφύγει από τις μέρες που ήταν έφηβος είδωλο της ποπ και να ανακαλύψει ξανά τον εαυτό του ως ροκ σταρ».

«Παρολαυτά είναι κατανοητό ότι το κομμάτι των One Direction έχει κινηματογραφηθεί ως μέρος του ντοκιμαντέρ» σημείωσε η ίδια πηγή. Η στάση του Χάρι Στάιλς χωρίς αμφιβολία αποτελεί πλήγμα για τα εκατομμύρια των θαυμαστών των One Direction σε όλο τον κόσμο που έχουν στηρίξει τον ίδιο και τα υπόλοιπα μέλη της μπάντας, Λίαμ Πέιν, Λούι Τόμλινσον και Νάιλ Χόραν.

Εν τω μεταξύ, το πρώην μέλος του συγκροτήματος που επίσης ακολούθησε σόλο καριέρα, ο Ζέιν Μαλίκ αναφέρθηκε στη διαμάχη του με τον Στάιλς αυτήν την εβδομάδα, λέγοντας ότι δεν περίμενε να παραμείνει σε επαφή μαζί του, αφού αποχώρησε απροσδόκητα από το συγκρότημα το 2015, καθώς ποτέ δεν είχαν επικοινωνία μεταξύ τους.

«Ποτέ δεν μίλησα πραγματικά με τον Χάρι, ακόμα και όταν ήμουν στο συγκρότημα. Έτσι δεν περίμενα ποτέ να έχω σχέσεις μαζί του όταν έφυγα» είπε.

Πηγή: ΑΠΕ – ΜΠΕ

Read More

And More