Χαμός στα Brit Awards – Η Katy Perry στη σκηνή με τους σκελετούς του Τραμπ και της Μέι

“Φωτιά” στην O2 Arena στο Λονδίνο έβαλε η Katy Perry και σόκαρε όταν ανέβηκε στη σκηνή μαζί με τους σκελετούς του Ντόνταλντα Τραμπ (Donald Trump) και της Τερέζα Μέι. Η πρόσφατη συνάντηση του Αμερικανού προέδρου και της Βρετανίδας πρωθυπουργού ήταν η πηγή έμπνευσης για την εμφάνιση της τραγουδίστρια στα Βρετανικά Βραβεία (Brit Awards).

Η Katy Perry που τάσσεται μαζί με τους άλλους επώνυμους της διεθνούς showbiz κατά της πολιτικής του Ντόναλντ Τραμπ έστειλε το δικό της ξεκάθαρο πολιτικό μήνυμα ερμηνεύοντας το τραγούδι “Chained to the Rhythm”.

Το μπαλέτο της ήταν ντυμένο σαν μικρά λευκά σπιτάκια που παρέπεμπαν στην Λευκό Οίκο, ενώ στο stage εμφανίστηκαν ο Τραμπ και η Μέι με τη μορφή σκελετών. Οι μαριονέτες- σκελετοί φορούσαν τα ρούχα των δυο πολιτικών αρχηγών (όπως τους είδαμε στην τελευταία συνάντηση) και φυσικά έδωσαν και την πολυσυζητημένη θερμή χειραψία.

Η εμφάνιση της Katy Perry, όμως είχε και απρόοπτα καθώς ένας από τους χορευτές της ντυμένος «λευκό σπίτ», έπεσε από την σκηνή, ευτυχώς, όμως, όπως αναφέρουν οι πληροφορίες, δεν τραυματίστηκε.

Read More

And More