Χαμός στο διαδίκτυο! Πέθαναν την Aretha Franklin!

Όχι η Aretha Franklin δεν πέθανε! Ένας λογαριασμός στο Twitter όμως και μάλιστα θαυμαστή της υποστήριξε πως η βασίλισσα της soul μουσικής άφησε την τελευταία της πνοή. «Είναι θλιβερή είδηση να αναγγέλλουμε τον θάνατο της βασίλισσας της σόουλ μουσικής, Aretha Franklin, 1942-2017» έγραφε ο @ArethaFranklinn.

Και φυσικά το χάσταγκ #RIPArethaFranklin άρχισε να διαδίδεται στο Twitter, αναγκάζοντας την 75χρονη Αμερικανίδα τραγουδίστρια να δηλώσει παρούσα και ζωντανή! «Είμαι καλά, γενικά», δήλωσε στο Us Weekly η Aretha Franklin. Αναφερόμενη στις πρόσφατες δυσκολίες που αντιμετώπισε με την υγεία της είπε ότι τις ξεπέρασε και πως η φαρμακευτική αγωγή που ακολούθησε της προκάλεσε μεγάλη απώλεια βάρους. «Ευχαριστώ για την ανησυχία σας», δήλωσε η διάσημη τραγoυδίστρια.

Νωρίτερα υπήρξε ενημέρωση μέσω Twitter των θαυμαστών της τραγουδίστρια από την παρουσιάστρια Σον Ρόμπινσον η οποία έγραψε ότι μίλησε με οικογενειακό φίλο της Franklin που την διαβεβαίωσε ότι είναι ζωντανή και καλά. Δεν είναι η πρώτη φορά που στο διαδίκτυο κυκλοφόρησε η είδηση του θανάτου της τραγουδίστριας. Στις 28 Δεκεμβρίου του 2010 είχε ξανασυμβεί καθώς η Aretha είχε υποβληθεί την περίοδο εκείνη σε χειρουργική επέμβαση. Αλλά και έναν χρόνο αργότερα το διαδίκτυο «ξαναπέθανε» την τραγουδίστρια καθώς υπήρχαν φήμες ότι δεν πέτυχε η επέμβαση και τελικά κατέληξε από καρκίνο στο πάγκρεας.
Με πληροφορίες από ΑΠΕ-ΑΜΠΕ

Read More

And More