Χώρισε διάσημος Έλληνας ηθοποιός μετά από ένα χρόνο σχέσης!

Ένα χρόνο μαζί άντεξαν ο γνωστός Έλληνας ηθοποιός και η όμορφη σύμβουλος σε οργανωτικές επιτροπές Ολυμπιακών Αγώνων. Οι δυο τους γνωρίζονταν από το 2010, ήρθαν κοντά το 2016 και πριν τελειώσει καλά καλά η χρονιά… χώρισαν! Αιτία; Η απόσταση που τους χώριζε, παρόλο που ο ηθοποιός μετακόμισε μόνιμα στο Λος Άντζελες.

Ο λόγος για τον Σωκράτη Αλαφούζο που πρωταγωνιστεί στην ξένη σειρά “Criminal Minds: Beyond Borders” και την αγαπημένη του Άλεξ Οικονομίδου, που λόγω των επαγγελματικών της υποχρεώσεων βρίσκεται διαρκώς με μια βαλίτσα στο χέρι. Όπως αποκάλυψε μάλιστα η ίδια στην Real Life, ο χωρισμός ήρθε λόγω των πολλών ταξιδιών που έκανε εκείνη.

Το φορτωμένο πρόγραμμα και των δυο μεγάλωσε την απόσταση ανάμεσά τους και η αδυναμία της Άλεξ Οικονομίδου να βρεθεί με τον σύντροφό της ακόμη και στις γιορτές των Χριστουγέννων οδήγησε στο χωρισμό. Βλέπεις εκείνος βρισκόταν στο Λος Άντζελες, ενώ η καλή του στο Μπακού και δεν κατάφεραν καν να βρεθούν.

“Ο Σωκράτης κι εγώ δεν είμαστε πια ζευγάρι”, αποκάλυψε η Άλεξ Οικονομίδου και πρόσθεσε: “Η απόφαση ήταν κοινή και είμαστε σίγουροι πως είναι σωστή, λόγω των συνθηκών στην εργασία μας”.

Read More

And More