Χωρισμός Λιάγκα – Σκορδά: Ο Γιώργος βρίσκεται συνεχώς στο σπίτι για χάρη των παιδιών!

Μπορεί να έχει μετακομίσει σε κοντινό σπίτι από αυτό που έμενε με την Φαίη Σκορδά πριν το χωρισμό, ο Γιώργος Λιάγκας όμως βρίσκεται συνέχεια στην οικογενειακή οικία για χάρη των παιδιών. Ο Γιαννάκης και ο Δημητράκης είναι, άλλωστε, η προτεραιότητα του πρώην ζευγαριού, που προσπαθεί ακόμη να βρει χωριστά τις ισορροπίες του.

Ο φωτογραφικός φακός της “Freddo”, εντόπισε, αυτές τις μέρες, το αυτοκίνητο του παρουσιαστή, κάτω από το σπίτι που ζούσε με την Φαίη και τα παιδιά. Ο Γιώργος φαίνεται πως ήταν στην οικία στη Βούλα και περίμενε πώς και πώς τους γιους του που κατέφθασαν με το σχολικό. Για να τους παραλάβει κατέβηκε η γυναίκα που προσέχει τα δυο αγόρια και όχι η Φαίη, όπως συμβαίνει συχνά. Μάλιστα, όταν άνοιξε η πόρτα του σχολικού, ο Γιάννης και ο Δημήτρης έτρεξαν στην αγκαλιά της νταντάς τους, που είναι σαν μέλος της οικογένειας.

Η αλήθεια πάντως, είναι πως παρά το χωρισμό ο Γιώργος βρίσκεται συνεχώς κοντά στα παιδιά και στην πρώην αγαπημένη του. Ο ίδιος ήταν κοντά τους στη γιορτή του Δημητράκη, αλλά και σε βόλτες που κάνουν όλοι μαζί στα νότια προάστια, ακόμη και μετά την ανακοίνωση του χωρισμού.

Δες φωτογραφίες:


Read More

And More