Χωρισμός Λιάγκα – Σκορδά: Τι θα γίνει με τα κοινά περιουσιακά τους στοιχεία;

Από τον περασμένο Αύγουστο ο Γιώργος Λιάγκας έχει ξεκινήσει τις νομικές διαδικασίες για το διαζύγιο με την Φαίη Σκορδά. Με γνώμονα την οικογενειακή γαλήνη και την ηρεμία των παιδιών, οι δυο παρουσιαστές αποφάσισαν να γίνουν όλα ήρεμα και πολιτισμένα, χωρίς εντάσεις και αμήχανες στιγμές. Προτεραιότητα, άλλωστε και των δυο είναι το καλό του Γιαννάκη και του Δημητράκη τους.

Έτσι, από τα τέλη Ιουλίου είχε αρχίσει η αντίστροφη μέτρηση της συνεργασίας του Γιώργου Λιάγκα με την Φαίη Σκορδά στο site της, όπου ο Γιώργος είχε το δικό του blog. Το τελευταίο κείμενό του ανέβηκε στις 30 Ιουλίου. Το συγκεκριμένο site, μάλιστα, μαζί με την πρωινή τηλεοπτική εκπομπή, στην οποία είχε αποφασίσει να μην συνεχίσει, ήταν οι μόνες κοινές επαγγελματικές και επιχειρησιακές τους υποχρεώσεις και συνεργασίες.

Σύμφωνα με αποκλειστικές πληροφορίες της Freddo, ο Γιώργος Λιάγκας δεν σκοπεύει δεν σκοπεύει να διεκδικήσει τίποτα οικονομικό όσον αφορά τα οχήματα (η Φαίη έχει το οικογενειακό τζιπ και εκείνος το σπορ αυτοκίνητό του) , αλλά και το site της Φαίης – από το οποίο ξεμπέρδεψε νομικά- καθώς πάνω από όλα σκέφτεται τα παιδιά του και δεν θέλει να τους στερήσει κάτι…


Read More

And More