Χωρισμός βόμβα στο Χόλιγουντ! Διαζύγιο για τον Nicolas Cage μετά από 11 χρόνια γάμου

Μυστικά πριν από έξι μήνες χώρισαν ο Nicolas Cage και η Alice Kim. Το διάσημο ζευγάρι του Χόλιγουντ, μετά από 11 χρόνια γάμου και ένα γιο (τον 10χρονο Kal-el Coppola Cage) αποφάσισε να τραβήξει δρόμους χωριστούς. Ο Nicolas και η Alice μπορεί να έζησαν ένα μεγάλο έρωτα, αλλά όπως όλα δείχνουν δεν μπορούν να είναι πια μαζί.

Οι δυο τους γνωρίστηκαν το 2004 σε ένα εστιατόριο στο Λος Άντζελες. Η 19χρονη τότε σερβιτόρα Alice Kim εντυπωσίασε τον Χολιγουντιανό σταρ (που είχε κάνει ήδη δυο γάμους). Ο Nicolas Cage ντύνεται για τρίτη φορά γαμπρός και παντρεύεται την αγαπημένη του. 11 χρόνια μετά αποφασίζει, όμως, να τραβήξει χωριστό δρόμο από εκείνη. Λίγο πριν την 12η επέτειο γάμου, οι δυο τους χωρίζουν και μόλις 6 μήνες μετά… ο εκπρόσωπός τους επιβεβαιώνει την είδηση.

Ο 52χρονος ηθοποιός είχε παντρευτεί στο παρελθόν δυο ακόμη φορές. Από το 1995 ως το 2001 ήταν παντρεμένος με την Patricia Arquette. Το 2002 παντρεύτηκε την Lisa Marie Presley και ο γάμος κράτησε τέσσερις μήνες, ενώ έχει και έναν 25χρονο γιο, τον Weston, από τη σχέση του με το μοντέλο Christina Fulton.

Read More

And More