Χωρίζει η Αθηνά Ωνάση από τον Αλβάρο ντε Μιράντα Νέτο; Το δημοσίευμα που προκάλεσε πανικό

Όλο και φουντώνουν οι φήμες που θέλουν την Αθηνά Ωνάση να χωρίζει. Μετά από 11 χρόνια γάμου με τον Αλβάρο Ντε Μιράντα Νέτο και τις δημόσιες εξομολογήσεις για τον έρωτά τους ο βραζιλιάνικος Τύπος κάνει λόγο για φθορά στη σχέση και θέλει το ζευγάρι να είναι ένα βήμα πριν το χωρισμό.

Συγκεκριμένα η βραζιλιάνικη εφημερίδα “Epoca” αναφέρει πως η 31χρονη “χρυσή” κληρονόμος του Αριστοτέλη Ωνάση και o 43χρονος σύζυγός της αποφάσισαν να χωρίσουν, καθώς ο γάμος τους περνά σοβαρή κρίση, αν και οι φίλοι του ζευγαριού πιστεύουν πως στο τέλος θα τα ξαναβρούν:

“Αγαπούν ακόμα πολύ ο ένας τον άλλον και υποφέρουν από αυτή την κατάσταση”, ανέφερε άτομο από το περιβάλλον του ζευγαριού. Η αλήθεια, πάντως, είναι πως και μετά από εκείνη τη φωτογραφία που είχε ανεβάσει πριν καιρό στο Instagram ο Ντόντα μαζί με την Αθηνά, δεν έχουμε δει κάποια άλλη αναφορά στο πώς πηγαίνει η σχέση τους. Πάντως και τότε είχαν αρχίσει οι κακές γλώσσες να μιλούν αναφερόμενες στην υπερβολικά αδυνατισμένη κληρονόμο και τη σφιγμένη πόζα πλάι στον άντρα της.

Το σίγουρο, πάντως, είναι πως και μετά την περιπέτεια που είχε το ζευγάρι και τη στενοχώρια για το αγαπημένο άλογο της κόρης του Ντόντα που σκοτώθηκε, έπειτα από ατύχημα με φορτηγό, η κατάσταση μεταξύ τους είναι λίγο δύσκολη. Ως τώρα όμως, έχουν δείξει πως είναι μαζί και στα εύκολα και στα δύσκολα και όλοι ελπίζουν ο έρωτάς τους να υπερισχύσει και να ξεπεράσουν όλα τα εμπόδια.

Για να δούμε…

Read More

And More