Χριστίνα Αλούπη: Έγινε νονά! [pic]

Η Χριστίνα Αλούπη πέρασε ένα υπέροχο καλοκαίρι φέτος, καθώς παντρεύτηκε τον άνδρα της ζωής της και πατέρα του γιου της, Κωνσταντίνο Κέφαλο. Η όμορφη παρουσιάστρια, η οποία μένει μόνιμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, ήρθε στην Ελλάδα, για τον γάμο αλλά και την βάφτιση του μικρού της πρίγκιπα και ταυτόχρονα συνδύασε τις διακοπές της στην Χαλκιδική και στην Μύκονο. Το ζευγάρι, μάλιστα, έκανε και μήνα του μέλιτος στις εξωτικές Μαλβίδες, όπου πέρασε υπέροχα, απολαμβάνοντας τον έρωτά του.

Η Χριστίνα Αλούπη και η όμορφη οικογένειά της επέστρεψαν, όμως, στο σπίτι τους στην Αμερική αλλά και στην καθημερινότητά τoυς. Μάλιστα, πριν λίγες ώρες έγινε και νονά, καθώς βάφτισε τον ανιψιό της. Η ξανθιά καλλονή, ανέβασε φωτογραφία, στο προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, από την τελετή βάφτισης του μικρού Νίκου.
“Σήμερα βαφτίσαμε (ο σύζυγος, η κουνιάδα μου κι εγώ) τον ανιψιό μας Νικολάκη, καλοφώτιστος αστεράκι μου”, έγραψε στην λεζάντα της φωτογραφίας, η Χριστίνα Αλούπη.
Δες την φωτογραφία:

Today, we (hubby, sister-in-law and moi) baptized our precious nephew Nikolaos ???????? Σήμερα βαφτίσαμε (ο σύζυγος, η κουνιάδα μου κι εγώ) τον ανιψιό μας Νικολάκη, καλοφώτιστος αστεράκι μου❣️#baptism #baby #nephew #christening #family #happymoments

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina????Aloupi (@aloupichristina) στις

Read More

And More