Χριστίνα Αλούπη: Εντυπωσιάστηκε βλέποντας τον εαυτό της στη μεγάλη οθόνη!

Στην Ταινιοθήκη της Ελλάδος βρέθηκε το βράδυ της Τρίτης η Χριστίνα Αλούπη για να παρακολουθήσει την επίσημη προβολή της νέας της ταινίας “Μπουρέκ” στην οποία πρωταγωνιστεί. Η όμορφη ηθοποιός ένιωσε μεγάλη χαρά βλέποντας τον εαυτό της στην μικρή οθόνη και το μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους.

Watching yourself in the movie #weird #soweird στις “Νύχτες Πρεμιέρας” #Bourek #movie #film #premiere #comedy #actorslife #lovemyjob #cinema #fullhouse

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης ChristinaAloupi (@aloupichristina) στις


Μαζί με την Χριστίνα πρωταγωνιστούν οι Κατερίνα Μισιχρόνη, Γιώργος Νανούρης, Μάριος Ιωάννου, William Leroy, Sergej Trifunovic και άλλοι.


Η Μαίρη Συνατσάκη ήταν εκεί για να στηρίξει την φίλη της Κατερίνα Μισιχρόνη

Με φόντο την καλοκαιρινή ελληνική φύση, ο Σέρβος σκηνοθέτης και παραγωγός Βλάνταν Νίκολιτς φτιάχνει ένα πληθωρικό μωσαϊκό προσώπων, των οποίων οι εναλλασσόμενες σχέσεις σύγκρουσης και σύγκλισης τροφοδοτούν καταστάσεις που σε κάνουν να γελάς με την ψυχή σου, να αναρωτιέσαι για την τρέχουσα πραγματικότητα, αλλά και να συγκινείσαι.


Κατερίνα Μισιχρόνη, Γιώργος Νανούρης, Χριστίνα Αλούπη

To story της ταινίας
Ενας βαθύπλουτος Αμερικανός με την ελκυστική γυναίκα του, ένας Βρετανός ντι τζέι με απώλεια μνήμης, δύο Σέρβοι τουρίστες, ένας Λιβανέζος μετανάστης που τον ξέβρασε η θάλασσα, ένας Τούρκος έμπορος και ένα ζευγάρι καλλιτεχνών. Πελάτες όλοι μιας παράκτιας ελληνικής ταβέρνας. Και σύμμαχοι στον αγώνα της ιδιοκτήτριας να κρατήσει την επιχείρηση όρθια μέσα στην οικονομική δυσπραγία και κόντρα στην επιθυμία του αδελφού της να την πουλήσουν μια ώρα αρχύτερα.

Read More

And More