Χριστίνα Αλούπη στο TLIFE: Αποκαλύπτει τις λεπτομέρειες του γάμου της [pics]

Τα σκαλιά της εκκλησίας ετοιμάζεται πυρετωδώς να ανέβει η Χριστίνα Αλούπη με τον εκλεκτό της καρδιάς της και πατέρα του γιου της, Κωνσταντίνο Κέφαλο. Η γνωστή δημοσιογράφος και παρουσιάστρια ζει μόνιμα στην Αμερική αλλά επέστρεψε στην Ελλάδα για την πιο ωραία μέρα της ζωής της, μετά την γέννηση του παιδιού της φυσικά.

Το όμορφο ζευγάρι θα παντρευτεί στην περιοχή Σάνη της Χαλκιδικής, όπου βρίσκεται και ένα οικογενειακό σπίτι και θα ακολουθήσει γλέντι με φίλους και αγαπημένα πρόσωπα. Η παρουσιάστρια και ο Ελληνοαμερικανός επιχειρηματίας ετοιμάζουν τις τελευταίες λεπτομέρειες του γάμου τους, πριν δώσουν όρκους αιώνιας αγάπης μπροστά στην οικογένεια και τους φίλους τους.
Όπως αποκάλυψε η ίδια η Χριστίνα Αλούπη στο TLIFE το μυστήριο θα τελεστεί στις 7 Ιουλίου και θα το συνδυάσουν και με την βάφτιση του αγαπημένου τους μωρού. Οι κουμπάροι θα είναι άτομα του στενού οικογενειακού τους κύκλου, ενώ οι νονοί του μπέμπη θα είναι η αδερφή του μέλλοντα συζύγου της και ένας κοινός φίλος τους, ο Αντώνης Χατζηαντωνάς.
Μάλιστα, μας αποκάλυψε ότι το νυφικό της το ράβει μια ταλαντούχα σχεδιάστρια μόδας από την Θεσσαλονίκη, η Anastasia Dosi και φυσικά δεν προχώρησε σε λεπτομέρειες, καθώς ήθελε η custom made δημιουργία που θα φορέσει να είναι έκπληξη για την μέρα του γάμου της.
Το TLIFE σου εξασφάλισε τα παπούτσια που θα φορέσει η Χριστίνα Αλούπη την ημέρα του γάμου της:
Η όμορφη παρουσιάστρια ανέβασε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram δύο φωτογραφίες από την πρόβα νυφικού που έκανε στην Θεσσαλονίκη, στο ατελιέ της σχεδιάστριας.
Ρεπορτάζ: Άννα Κοντογιάννη

Read More

And More