Χριστίνα Μπόμπα: H φωτογραφία που ανέβασε μετά τη νοσηλεία της σε νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου

Μπορεί πριν λίγες ώρες η Χριστίνα Μπόμπα να μοιράστηκε με τους φίλους της στο Instagram μια φωτογραφία στην οποία βρίσκεται σε τοπικό νοσοκομείο του Αγίου Δομίνικου, με ορό περασμένο στο αριστερό χέρι της, μετά από ατύχημα που είχε στους καταρράκτες της περιοχής, αλλά σύντομα έσπευσε να «διαλύσει» την κακή ενέργεια, υπενθυμίζοντάς μας τις ομορφιές του τόπου που την «φιλοξενεί» τους τελευταίους τρεις μήνες!

Μετά το μικρό «διάλειμμα» με τη φωτογραφία από το νοσοκομείο, η Χριστίνα πόσταρε άλλη μία ειδυλλιακή λήψη από τους καταρράκτες του Αγίου Δομίνικου, συνεχίζοντας να επιβεβαιώνει πως η ξεγνοιασιά και η καλοπέραση δεν σταματούν ποτέ στο τροπικό νησί των Διασήμων και των Μαχητών!

Η σύντροφος του παρουσιαστή του reality επιβίωσης Survivor, Σάκη Τανιμανίδη, πήρε την απόφαση να ακολουθήσει τον αγαπημένο της στην Καραϊβική, καθ’ όλη τη διάρκεια της παραμονής του εκεί για τα γυρίσματα της επιτυχημένης εκπομπής! Καθημερινά γνωρίζει καινούρια πράγματα και βιώνει νέες εμπειρίες, ενώ απολαμβάνει τον φυσικό πλούτο του εξωτικού προορισμού, στο πλάι του συντρόφου της!

The #beautyofnature at its best! #waterfalls #adventureseeker

A post shared by Christina Bompa (@chrismpo) on

Read More

And More