Χριστίνα Μπόμπα: Μοναδικές στιγμές στην Νέα Υόρκη! [pics,vid]

Η Χριστίνα Μπόμπα ταξίδεψε για λίγες μέρες ως την Νέα Υόρκη. Οι λόγοι που έκανε αυτό το υπερατλαντικό ταξίδι ήταν καθαρά επαγγελματικοί, αλλά αυτό δεν την πτόησε από το να ζήσει για λίγο την μαγεία των Χριστουγέννων, η οποία είναι διάχυτη αυτή την περίοδο στις Ηνωμένες Πολιτείες. Πιο συγκεκριμένα, η αφορμή για να βρεθεί η Χριστίνα με τις φίλες της στην μητρόπολη του κόσμου, ήταν η επετειακή εκδήλωση της Estee Lauder.

Η σύντροφος του Σάκη Τανιμανίδη έδωσε το παρών σε μία σειρά από ξεχωριστές εκδηλώσεις που ετοίμασε η μεγάλη εταιρεία καλλυντικών στην Αμερική, ενώ είχε και την χαρά να πάρει συνέντευξη από την Carolyn Murphy, την επί χρόνια Beauty Ambassador της Estee Lauder. Η Χριστίνα Μπόμπα, πέρα από τις επαγγελματικές συναντήσεις που έκανε, μπόρεσε να απολαύσει τους δρόμους της Νέας Υόρκης, να δει τις βιτρίνες των καταστημάτων και φυσικά να ποζάρει με τις φίλες της, στα υπέροχα σκηνικά που χαρίζει απλόχερα η πρωτεύουσα του κόσμου.
Η μελαχρινή καλλονή αφού έζησε στο έπακρο το χριστουγεννιάτικο κλίμα στις Ηνωμένες Πολιτείες, το βράδυ της Πέμπτης πήρε τον δρόμο της επιστροφής για την Αθήνα.
Δες όλα τα στιγμιότυπα:

Η δημοσίευση κοινοποιήθηκε από το χρήστη Christina Bompa (@chrismpo) στις

Κράτα το

Κράτα το

Read More

And More