Χριστίνα Μπόμπα: Βόλτα στα μαγαζιά, χωρίς τον Σάκη Τανιμανίδη! [pics]

Δεν χωράει αμφιβολία ότι ο Σάκης Τανιμανίδης και η Χριστίνα Μπόμπα είναι ένα από τα πιο αγαπημένα ζευγάρια της εγχώριας showbiz και πραγματικά αχώριστοι! Μπορεί στην αρχή της σχέσης τους να ήταν από απόσταση, καθώς ο Σάκης ταξίδευε συχνά με το World Party, αλλά τον τελευταίο χρόνο δεν αφήνουν λεπτό ο ένας τον άλλον. Ακόμη και όταν ο γνωστός παρουσιαστής έπρεπε να πάει στον Άγιο Δομίνικο για τις ανάγκες του Survivor, η αγαπημένη του τον ακολούθησε.

Το όμορφο ζευγάρι, μετά τις καλοκαιρινές διακοπές που έκανε μαζί σε Μύκονο, Ευρώπη και Θεσσαλονίκη, έχει επιστρέψει στην βάση του στην Αθήνα. Η Χριστίνα και ο Σάκης μένουν κάτω από την ίδια στέγη, ενώ η επισημοποίηση της σχέσης τους δεν αργεί πολύ και φαίνεται πως το ζευγάρι θα ανέβει τα σκαλιά της εκκλησίας το καλοκαίρι του 2018.
Πριν μερικές μέρες, όμως, η Χριστίνα Μπόμπα απαθανατίστηκε μόνη της από τον φωτογραφικό φακό να κάνει τα ψώνια της, σε γνωστό εμπορικό κέντρο στο Μαρούσι. Άλλωστε, ο Σάκης Τανιμανίδης τρέχει και δεν φτάνει, καθώς πέρα από τα καθημερινά γυρίσματα του “Ελλάδα έχεις ταλέντο”, ίδρυσε μια νέα εταιρεία παραγωγής και σε λίγους μήνες θα αρχίσει να προετοιμάζεται και για το Survivor 2!
Δες τις φωτογραφίες:

Read More

And More