Xριστόφορος Παπακαλιάτης: Όλα όσα έγιναν στην πρεμιέρα του Worlds Apart στη Νέα Υόρκη! [pics,vid]

Ένα χρόνο μετά την πρεμιέρα της ταινίας «Ένας άλλος κόσμος» στην Ελλάδα, πέρασε και πάλι τα σύνορα της χώρας μας για να ξεδιπλώσει τις ιστορίες της σε Αμερική και Ευρώπη.

Έχοντας διαγράψει μια εντυπωσιακή πορεία (700.000 εισιτήρια) και έχοντας κατακτήσει την 1η θέση του box office ελληνικής και ξένης ταινίας των τελευταίων δέκα χρόνων, η δεύτερη κινηματογραφική δουλειά του Χριστόφορου Παπακαλιάτη συνεχίζει το μεγάλο της ταξίδι στο εξωτερικό με τον τίτλο «Worlds apart».

Η ταινία ξεκίνησε να προβάλλεται στη Νέα Υόρκη (Village East Cinema και αλλού), από τις 13 Ιανουαρίου 2017 κάνοντας μια λαμπερή πρεμιέρα με σημανικές προσωπικότητες. Θα υπάρξει και συνέχεια στο Λος Άντζελες (Arclight Hollywood) από τις 20 Ιανουαρίου 2017, από την εταιρεία διανομής Cinema Libre Studio. Στις 19 Ιανουαρίου 2017 και στις 25 Φεβρουαρίου 2017, βγαίνει σε Ελβετία και Γερμανία αντίστοιχα.

Το Tlife εξασφάλισε φωτογραφίες κια βίντεο από την βραδιά στη Νέα Υόρκη, ενώ πολλά ήταν τα στιγμιότυπα που είδαμε και στα social media.

O Xριστόφορος απαθανατίζει τις στιγμές της πρεμιέρας…

Δες το βίντεο

What an amazing audience tonight at the Q+A for Worlds Apart.Village East Cinema.Thank you all. #movie #worldsapart #nyc #greatnight #beatiful #audience

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις

#worldsapart #premiere @cpapakaliatis #jksimmons

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης kosmas koumianos (@kosmaskoumianos) στις

Photo by @kosmaskoumianos Worlds Apart.Village East Cinema in NYC.#movie #worldsapart #tonight #Sunday15‼️#extra #q&a #after #730pm #screening www.citycinemas.com #jksimmons #nyc

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) στις


Στη Νέα Υόρκη αυτές τις ημέρες, βρίσκεται και η δημοσιογράφος του Αlpha Φωτεινή Πετρογιάννη, η οποία δεν μπορούσε να λείπει από την πρεμιέρα του Χριστόφορου.

@cpapakaliatis rocked #nyc with his @worldsapartfilm #jksimmons you’re such a star… #oscarselfie

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Fotini Petrogianni (@fotaki_on_off_) στις

Read More

And More