Χριστόφορος Παπακαλιάτης: Θα ανοίξει κινηματογραφικό καφέ στα Χανιά!

Στα Χανιά και στο Ρέθυμνο βρέθηκε πριν λίγες μέρες για την προώθηση της νέας του ταινίας “Ένας άλλος κόσμος” ο Χριστόφορος Παπακαλιάτης και αμέσως τράβηξε πάνω του τα βλέμματα. Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης μίλησε με τον κόσμο και μοιράστηκε όμορφα στιγμιότυπα από τα γυρίσματα με όσους τον συνάντησαν. Ωστόσο, αυτό δεν ήταν ο μοναδικός λόγος της επίσκεψής του στο νησί.

Σύμφωνα με δημοσίευμα του Secret των Παραπολιτικών, κατά τη διαμονή του στην Κρήτη, ο Χριστόφορος αναζήτησε και ένα χώρο για να ανοίξει το δικό του καφέ. Ο πατέρας του δραστηριοποιείται επιχειρηματικά στα Χανιά και τώρα ο Χριστόφορος θέλει να ανοίξει ένα μαγαζί με τη… σφραγίδα του.

Όπως αναφέρει άνθρωπος από το περιβάλλον του, το καφέ θα είναι για όλες τις ηλικίες και θα συνδυάζει και μεζέδες, που θα το μετατρέπουν και σε ουζερί. Ενώ, η διακόσμησή του θα έχει… άρωμα κινηματογράφου. Συγκεκριμένα, ο Χριστόφορος θέλει να το διακοσμήσει με μεγάλες ασπρόμαυρες αφίσες από ταινίες (δικές του και του ελληνικού κινηματογράφου) και να έχει έντονο καλλιτεχνικό χαρακτήρα. Μάλιστα, ιδανικά θέλει να έχει βρει το χώρο και να ξεκινήσει η λειτουργία του ωε το καλοκαίρι.

Φωτογραφίες από την επίσκεψή του στην Κρήτη:

A photo posted by Christopher Papakaliatis (@cpapakaliatis) on

Read More

And More