Χρήστος Φερεντίνος: Σπάει τη σιωπή του για το χωρισμό από την Σοφία Παυλίδου!

Με μια ανακοίνωσή τους επιβεβαιώθηκε ο χωρισμός τους μετά από 12 χρόνια γάμου. Ο Χρήστος Φερεντίνος και η Σοφία Παυλίδου ζουν πια χωριστά, αλλά έχουν πολύ καλές σχέσεις και συχνή επικοινωνία για χάρη των δίδυμων αγοριών τους.

Και μπορεί και οι δυο να είναι χαμηλών τόνων, ωστόσο ο χωρισμός τους έγινε θέμα συζήτησης με πολλούς να μιλούν για τρίτο πρόσωπο στο γάμο του. Οι φωτογραφίες μάλιστα, του παρουσιαστή με μελαχρινή συνοδό στο γάμο της φίλης του Μαρίνας Ασλάνογλου το καλοκαίρι φούντωσε τη φημολογία. Με ανθρώπους από το περιβάλλον του πρώην ζευγαριού να διαψεύδουν τα σενάρια για νέο ειδύλλιο του Χρήστου Φερεντίνου. Τι λέει όμως ο ίδιος;

Σε συνέντευξή του στο TV Έθνος και την Νάνσυ Νικολαΐδου, ο Χρήστος Φερεντίνος “σπάει” τη σιωπή του και μιλά για την απόφαση να ανακοινώσει επίσημα το χωρισμό του από την Σοφία Παυλίδου.

Γιατί πήρατε την απόφαση να ανακοινώσετε το χωρισμό σας; Θεωρήσατε (σ.σ. με την Σοφία Παυλίδου) πως δεν θα μπορούσατε να το κρατήσετε μακριά από τα φώτα ή θέλετε να εξακολουθήσετε να κοιτάτε με ειλικρίνεια τον κόσμο στα μάτια;

“Γιατί μας τηλεφώνησαν από την εφημερίδα, μας ρώτησαν και θεωρήσαμε ότι δεν θα έπρεπε να απαντήσουμε λέγοντας ψέματα. Χώρια που είχαν αρχίσει να γράφονται διάφορα δεξιά και αριστερά και δεν υπήρχε κανένας λόγος να γίνεται αυτό. Άλλωστε, με την Σοφία θα μας ενώνει μια μεγάλη αγάπη, έχουμε δυο παιδιά, είμαστε πολύ καλά μεταξύ μας και όλα μια χαρά”.

Όντος ακούστηκαν πολλά, ανάμεσά τους και ένα καλοκαιρινό “παπαρατσικό” θέμα που κυκλοφόρησε και σε ήθελε με νέα συνοδό.

“Δεν θα σχολιάσω απολύτως τίποτα, για όλα αυτά δεν πρόκειται να σου πω απολύτως τίποτα. Ποτέ δεν έκανα θέμα τη ζωή μου στα περιοδικά και δεν θα το κάνω τώρα”.


Read More

And More