Xρήστος Μάστορας – Courtney Parker: Υπάρχουν ή όχι σύννεφα στη σχέση τους;

Είναι από τα πιο όμορφα ζευγάρια της ελληνικής showbiz, και τους αρέσει να κρατούν χαμηλούς τόνους στη σχέση τους και την προσωπική τους ζωή παρά τις… δεκάδες φορές που ρωτήθηκε ο Χρήστος Μάστορας αν τελικά έχουν παντρευτεί ή όχι.

Στην εκπομπή της Φαίης Σκορδά αναφέρθηκαν σε σύννεφα στη σχέση τους…

Ο Χρήστος Μάστορας και η Courntey Parker που εδώ και αρκετό καιρό έχουν κάνει σύμφωνο συμβίωσης και ζουν σαν παντρεμένοι κάτω από την ίδια στέγη (δες εδώ) πέρασαν μια κρίση και μια ένταση στη σχέση του πριν από 15, 20 ημέρες αλλά αυτή κράτησε σύμφωνα με πληροφορίες του TLIFE, μόνο για τρεις ημέρες. Μετά τα προβληματάκια που υπήρξαν λύθηκαν, η αγάπη τους νίκησε και πλέον όλα είναι όπως παλιά. Είναι μαζί και πολύ πολύ ευτυχισμένοι.

Τόσο ο Χρήστος όσο και η Courtney, έχουν μιλήσει με λόγια αγάπης ο ένας για τον άλλο σε πολλές συνεντεύξεις τους. Η τραγουδίστρια έχει πει για τον Χρήστο σε παλαιότερη συνέντευξή της : “Τον Χρήστο τον αγαπώ γιατί είναι ένας καταπληκτικός άνθρωπος με τον οποίο ταιριάζουμε απόλυτα. Όσο είμαι μαζί του, μαθαίνω να αγαπάω και τον εαυτό μου παράλληλα. Με ηρεμεί. Είμαστε ένα φυσιολογικό ζευγάρι. Πηγαίνουμε σινεμά, μένουμε στο σπίτι, δημιουργούμε μουσική, παίζει κιθάρα. Είναι όλα πολύ όμορφα και φυσιολογικά”

Δες το βίντεο κλιπ που έχει φτιάξει ο ίδιος ο Χρήστος Μάστορας με πρωταγωνιστές εκείνον και την Courntey ενώ τραγουδά το “Αll of me” με πλάνα από διακοπές τους στο Πήλιο! Εκεί μάλιστα την αναφέρει ως γυναίκα του


Read More

And More