Χρήστος Μενιδιάτης: Κουμπάρος στο γάμο φίλων του στο Λαγονήσι! Φωτογραφίες

Ξανά κουμπάρος ο Χρήστος Μενιδιάτης... Ο γνωστός τραγουδιστής πάντρεψε στο Λαγονήσι τους καλούς του φίλους Κωνσταντίνο Παναγιωτόπουλο και Μελανία Θεοδωρίδη σε μια ρομαντική τελετή που τους συγκίνησε όλους. Ο γάμος έγινε στον Άγιο Νικόλα στο Λαγονήσι και ο διάσημος κουμπάρος είχε ετοιμάσει πολλές εκπλήξεις για το διάσημο ζευγάρι.

Μετά το γάμο του καλού του φίλου Γιώργου Γιαννιά με την Ελευθερία Παντελιδάκη που έγινε στη Ρόδο, ο Χρήστος Μενιδιάτης έγινε και πάλι κουμπάρος στο γάμο δυο πολύ αγαπημένων του προσώπων. Ο Κωνσταντίνος και η Μελανία είναι καλοί του φίλοι και τώρα πια μέλη της οικογένειάς του. Ο γνωστός τραγουδιστής μάλιστα συγκινήθηκε στο μυστήριο, όταν άλλαζε τα στέφανα στο ζευγάρι και δεν σταμάτησε να χαίρεται και να χαμογελά!

Μετά το γάμο, ακολούθησε και δεξίωση στο σπίτι της οικογένειας, πλάι στο κύμα. Όλα ήταν στολισμένα στα λευκά και… εκεί φυσικά ο κουμπάρος είχε ετοιμάσει μια μεγάλη έκπληξη, αφού τραγούδησε live για το ζευγάρι. Μαζί του στη σκηνή ανέβηκαν και ο Στέλιος με τον Άγγελο Διονυσίου που τραγούδησαν για τους νεόνυμφους.

Δες φωτογραφίες από το γάμο:


Η ώρα του μυστηρίου…


Η διακόσμηση των τραπεζιών (Facebook Μαίρη Αυγερινοπούλου)

Απο γαμο, σε γαμο #summer2016#wedding#friends

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Menidiatis Vagelis (@menidiatis_vaggelis) στις

Ο αδελφός του Χρήστου Μενιδιάτη, Βαγγέλης με τον Χρήστο Χολίδη

Όσο χρόνων κι αν γίνω παντα θα χαζεύω σαν μικρο παιδι τα πυροτεχνήματα!!!

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης @mavgerinopoulou στις

Τα πυροτεχνήματα μετά το γάμο…

Να ζήσουν!

Read More

And More