Χρήστος Βέργαδος: Η πιο… γλυκιά παρουσίαση βιβλίου για τον γνωστό pastry chef! [pics]

Ένα βιβλίο που θα γίνει ο απαραίτητος σύμμαχος και φίλος σου αν θες στις γιορτές να φτιάξεις τα πιο όμορφα γλυκά! Ο γνωστός pastry chef Χρήστος Βέργαδος, παρουσίασε χθες στο κοινό το νέο του βιβλίο με τίτλο “Σχολείο Ζαχαροπλαστικής” από τις εκδόσεις ΔΙΟΠΤΡΑ, με δεκάδες συνταγές για να φτιάξεις εύκολα και γρήγορα τα πιο γευστικά γλυκά!

Ο χώρος της παρουσίασης γέμισε χθες από κόσμο που αγαπάει το Χρήστο, από μαθητές του στη σχολή που διδάσκει, από δημοσιογράφους και η βραδιά κύλησε… γλυκά, αφού ο Χρήστος είχε φέρει 2.500 γλυκά για να κεράσει τους προσκεκλημένους του!

Ο ίδιος συγκινημένος ευχαρίστησε όλους όσους τον στήριξαν σ αυτή του τη μεγάλη προσπάθεια ενώ δεν κατάφερε να κρύψει τα δάκρυά του όταν αναφέρθηκε στην αγαπημένη του μητέρα, τον πατέρα του ο οποίος είναι ζαχαροπλάστης και κοντά του έμαθε τα πρώτα μυστικά της ζαχαροπλαστικής αλλά και την αδελφή του!

Μετά την παρουσίαση οι καλεσμένοι απόλαυσαν την υπέροχη Σοφία Στρατή σε τζαζ μελωδίες και φυσικά τα νόστιμα γλυκά ενώ όλοι φωτογράφησουν το Χριστουγεννιάτικο δέντρο από σοκολάτα!

Με τον Θανάση Πάτρα

Με τη δημοσιογράφο Μυρτώ Κάζη που έκανε την παρουσίαση του βιβλίου “Σχολείο Ζαχαροπλαστικής”

Αλεξάνδρα Αυγερινού, Χρήστος Βέργαδος, Κωνσταντίνος Παπαδόπουλος

Χρήστος Βέργαδος Μαρία Ρουμελιώτου

Η Σοφία Στρατή με της μπάντα της γέμισε τη βραδιά με ήχους τζαζ!

Read More

And More