Πίσω στην κορυφή της σελίδας
22.12.2015 | 12:30

Χριστούγεννα με την Jennifer Lawrence και τη ''Joy''

Χριστούγεννα με την Jennifer Lawrence και τη ''Joy''
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Μετά τον οσκαρικό «Οδηγό Αισιοδοξίας» και τον βραβευμένο με 3 Χρυσές Σφαίρες «Οδηγό Διαπλοκής», ο David O. Russell και η Jennifer Lawrence επιστρέφουν με μια συναρπαστική και βαθιά ανθρώπινη κωμωδία, υποψήφια για 2 Χρυσές Σφαίρες!

Εμπνευσμένο από την ζωή και την ραγδαία εξέλιξη της εφευρέτη και επιχειρηματία, Τζόι Μαγκάνο, το «Joy» ακολουθεί την εκκεντρική πορεία μιας σκληρά εργαζόμενης αλλά μισο-διαλυμένης οικογένειας και του νεαρού κοριτσιού που με το σπαθί της γίνεται τελικά η λαμπερή ηγέτης τους.Με δίψα για δημιουργία αλλά και την πίεση να φροντίσει τους γύρω της, η Joy βιώνει την προδοσία, τη δολιότητα, την απώλεια της αθωότητας και τα τραύματα που αφήνει πίσω η αγάπη, ενώ βρίσκει την δύναμη και την πίστη στον εαυτό της για να ακολουθήσει τα καταπιεσμένα όνειρά της. Το αποτέλεσμα είναι μια συναισθηματική, βαθιά ανθρώπινη κωμωδία για την ζωή μιας γυναίκας που αντιμετωπίζει τον αμείλικτο κόσμο του εμπορίου, το χάος της οικογένειας και τα μυστήρια της δημιουργίας, βρίσκοντας στην πορεία μια ανεξάντλητη πηγή χαράς.

«Φτάσαμε ως εδώ με σκληρή δουλειά, υπομονή και ταπεινότητα. Θέλω να σου πω, μη σκεφτείς ποτέ πως ο κόσμος σού χρωστάει. Γιατί δεν σου χρωστάει.» Joy


24 Δεκεμβρίου στους κινηματογράφους από την Odeon.

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Top 10