Your Face Sounds Familiar: Το μεγάλο party πριν την πρεμιέρα! [pics]

Αντίστροφα μετρούν στον Ant1 για την πρεμιέρα του Your Face Sounds Familiar που επιστρέφει στους τηλεοπτικούς δέκτες το βράδυ της Κυριακής με οικοδέσποινα την Μαρία Μπεκατώρου. Κριτική επιτροπή του 4ου κύκλου του show μεταμορφώσεων θα είναι: ο Σταμάτης Φασουλής, ο Νίκος Μουτσινάς,ο Φώτης Σεργουλόπουλος και η Έλλη Κοκκίνου (την πολιορκούσε από πέρσι το κανάλι και είπε φέτος το “ναι”)

Η λίστα με τους επώνυμους που θα μπουν στο “χορό” των μεταμφιέσεων έχει κλείσει πια και όλα είναι έτοιμα για την μεγάλη βραδιά. Οι φετινοί διαγωνιζόμενοι είναι έτοιμοι, άλλωστε να αποδείξουν, και σε αυτόν τον κύκλο, πως στη σκηνή του “Your Face Sounds Familiar” τα πάντα μπορούν να συμβούν και όλοι μπορούν να συνυπάρξουν.

Οι δέκα διαγωνιζόμενοι που θα πρωταγωνιστήσουν στο YFSF είναι, με αλφαβητική σειρά, ο ηθοποιός Δημήτρης Μακαλιάς, ο Άρης Μακρής, τραγουδιστής (πρώην μέλος των “Boys and Noise”), ο τραγουδιστής Ησαΐας Ματιάμπα, η ηθοποιός και τραγουδίστρια Κόνι Μεταξά, ο τραγουδιστής Αντώνης Δόμινος, (πρώην μέλος του συγκροτήματος Cabin 54), η τραγουδίστρια Σαμπρίνα, η τραγουδίστρια Ιρένε Τροστ, ο ηθοποιός και τραγουδιστής Γιάννης Χατζηγεωργίου (πρωταγωνιστής στη σειρά «TAMAM») ο τραγουδιστής Γιάννης Χατζόπουλος και η ηθοποιός Παρθένα Χοροζίδου.

Λίγο πριν την πρεμιέρα μάλιστα έγινε ένα μεγάλο party στο Shamone στο Γκάζι, όπου βρέθηκαν όλοι μαζί, φωτογραφήθηκαν, συζήτησαν και διασκέδασαν… πριν την πρεμιέρα της Κυριακής!

Δες φωτογραφίες:

Φωτογραφίες: Πέτρος Χόντος

Read More

And More