Πίσω στην κορυφή της σελίδας
05.02.2016 | 14:00

Υποκατάστατα ζάχαρης: Γιατί η στέβια είναι καλύτερη από τη φρουκτόζη

Υποκατάστατα ζάχαρης: Γιατί η στέβια είναι καλύτερη από τη φρουκτόζη
ΣΟΥ ΑΡΕΣΕ ΤΟ ΑΡΘΡΟ;
Υπάρχουν τόσες πολλές εναλλακτικές γλυκαντικές ουσίες διαθέσιμες πλέον στα ράφια των καταστημάτων, ώστε είναι ολοένα και πιο εύκολο να περιορίσετε στο ελάχιστον την επιπλέον ζάχαρη στη διατροφή σας.
 
Αλλά τι υποκατάστατα ζάχαρης υπάρχουν; Και, βασικά, τι είναι τόσο λάθος με τη ζάχαρη; Διάβασε περισσότερα στο Iatropedia.gr

Βαθμολόγησέ το
Εσύ τι λες; Πες τη γνώμη σου
Check this
Athleisure beauty: τι είναι αυτό για το οποίο μιλάει όλη η βιομηχανία της ομορφιάς
Πάσχα στο νησί, το χωριό ή στην πόλη: Το Tlife ετοίμασε τη βαλίτσα σου με τα πιο hot κομμάτια
Τρώγοντας περισσότερο, θα ζυγίζεις λιγότερο! 9 τροφές που μας αδυνατίζουν και μας χορταίνουν
Baumanière: Το εμβληματικό ξενοδοχείο της Προβηγκίας στο “πιο όμορφο χωριό της Γαλλίας”
Top 10