Υρώ Μανέ: Σπάνια βραδινή έξοδος με τον γοητευτικό σύζυγό της!

Η Ηρώ Μανέ είναι από τις πιο αγαπητές Ελληνίδες ηθοποιούς και γενικά την βλέπουμε σπάνια σε δημόσιες εμφανίσεις. Το Σαββατοκύριακο που πέρασε, έκανε όμως μια εμφάνιση με τον αγαπημένο της σύζυγο και δείπνησε μαζί με φίλους στο Dames στη Γλυφάδα.

Ο γάμος τους μετράει σχεδόν 19 χρόνια, όσο είναι δηλαδή σε ηλικία και η κούκλα κόρη τους Φαίδρα. Η Ηρώ Μανέ έδειχνε πολύ χαρούμενη στο πλευρό του γοητευτικού συζύγου της και δεν σταμάτησε να χαμογελά. Άλλωστε η οικογένειά τους είναι το πιο δυνατό κομμάτι της ζωής τους.

Για την όμορφη κόρη της, Φαίδρα είχε δηλώσει πρόσφατα στο People: “Κάθε γονιός, μέσα από τις δικές του εμπειρίες, προσπαθεί να φροντίσει το παιδί του για να μην περάσει κακοτοπιές. Ή να τις περάσει λίγο πιο ανώδυνα, χωρίς πολλά παθήματα. Από την άλλη, αν δεν πάθεις, δεν μαθαίνεις. Η δική μου μέθοδος είναι πως ο γονιός με τις πράξεις του και μόνο μπορεί να νουθετεί και να διδάσκει το παιδί του, όχι με τα λόγια. Πάντα η αρχή μου ήταν να τεκμηριώνω όσα λέω κι ό,τι δεν σου αρέσει να κάνει το παιδί σου να του το υπονομεύεις, να του δηλώνεις δηλαδή με τον τρόπο σου πως δεν είναι σωστό. Θεωρώ πως η απλή απαγόρευση είναι ο δρόμος που οδηγεί στη δράση και στην πράξη» είπε αρχικά η ηθοποιός.

Και συνέχισε: “Ελπίζω η Φαίδρα να έχει πάρει τις βάσεις από την οικογένειά της που θα την κάνουν να ταξιδέψει μόνη της πολύ δυναμικά. Πάντα αγωνιώ για το παιδί μου, όπως όλες οι μητέρες. Δεν μπορείς να είσαι ήσυχος αυτούς τους δύσκολους καιρούς. Ανησυχώ… Θεωρώ πως έχω κάνει ό,τι καλύτερο, όμως η πορεία θα δείξει.”

Όσο για το πώς καρτά τόσα χρόνια ο γάμος τους; Σε παλιότερη συνέντευξη και στην εκπομπή Join Us, είχε αποκαλύψει : “Είμαι παντρεμένη όσο είναι η κόρη μου η Φαίδρα, 17 χρόνια. Είναι λίγο ασυνήθιστο στις μέρες μας που αντέχει ο γάμος μας. Δεν με φοβίζει που ακούω για χωρισμούς. Αφού είναι κομμάτι της ζωής μας.

Με τρομοκρατούν οι σκηνές ενδοοικογενειακής βίας, όχι τα διαζύγια. Οτιδήποτε είναι μέσα σε ένα πλαίσιο πολιτισμού είναι πολύ καλύτερο. Πρέπει δύο γονείς που δεν τα βρίσκουν και δεν ταιριάζουν να πηγαίνουν στο επόμενο βήμα.
Η αμοιβαία εκτίμηση, η εμπιστοσύνη και ο χώρος, να αφήνεις δηλαδή τον άλλο να ανασαίνει κρατάει μία υγιή σχέση. Αν ο σύντροφός μου δεν είχε απόλυτη γνώση του τι συμβαίνει, ότι αυτή η δουλειά που κάνω δεν θα μπορούσε να λειτουργήσει αλλιώς δεν θα μπορούσα να ανασάνω, να αναπνεύσω. Και αν καταπιέζεσαι θες να πεις φτου ξελευθερία και να πας παρακάτω. Ο άντρας μου αγαπάει το χώρο μας και το καταλαβαίνει. Έχει μεγάλη ψυχή και βλέπει τα πάντα με θετικό τρόπο. “

Read More

And More