Υβόννη Μπόσνιακ: Εντυπωσιακή εμφάνιση στο φιλανθρωπικό event που τραγούδησε ο Αντώνης Ρέμος!

Σε ένα ξεχωριστό χριστουγεννιάτικο δείπνο βρέθηκε η Υβόννη Μπόσνιακ και εντυπωσίασε με την μακριά μαύρη τουαλέτα της. Η αγαπημένη του Αντώνη Ρέμου άφησε την Ελενίτσα της στο σπίτι και βρέθηκε στο Athenaeum InterContinental Athens όπου πραγματοποιήθηκε το φιλανθρωπικό δείπνο για το “Όραμα Ελπίδας” με την ευγενική συμμετοχή του τραγουδιστή.

Ο διάσημος κριτής του rising Star που αυτήν την περίοδο δεν εμφανίζεται σε κάποια σκηνή της Αθήνας (αλλά μόνο στη Θεσσαλονίκη) έκανε μια εντυπωσιακή live εμφάνιση και έστειλε το δικό του μήνυμα για το έργο του Συλλόγου Ελπίδα, παρακινώντας όσους βρέθηκαν εκεί να γίνουν Εθελοντές Δότες Μυελού των Οστών και να βοηθήσουν στο έργο του Συλλόγου.

Η εκδήλωση οργανώθηκε από την Πρόεδρο του Συλλόγου Ελπίδα Μαριάννα Β. Βαρδινογιάννη, ενώ κατά τη διάρκεια της βραδιάς ο Αντώνης αφιέρωσε ένα αγαπημένο του τραγούδι από τη Θεσσαλονίκη στον Γιώργο Βαρδινογιάννη που τίμησε φυσικά με την παρουσία του την εκδήλωση.

The one and only!

Ένα βίντεο που δημοσίευσε ο χρήστης Caroline de Souza (@caroline_de_souza) στις


Βέβαια, στο κοινό βρέθηκαν και πάρα πολλοί θαυμαστές του Αντώνη που είχαν την ευκαιρία να τον απολαύσουν από κοντά, αλλά και η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ. Ο Αντώνης μάλιστα, μιλώντας για το έργο της Ελπίδας αναφέρθηκε και στα παιδιά, μιλώντας και για την κόρη του που ήρθε και του άλλαξε τη ζωή…

Elpida & Zwhs …. #elpida #oramaelpidas #christmas wearing limited edition @yvonnebosnjak 2 days counting #ginekaiesudotismueloutwnostwn #tsouptsoup #yvonnebosnjak

Μια φωτογραφία που δημοσίευσε ο χρήστης Yvonne Bosnjak (@yvonini) στις


Ο χορηγός της βραδιάς Αλέξανδρος Πρίνος με τον Αντώνη Ρέμο

Αντώνης Ρέμος, Μαριάννα Βαρδινογιάννη, Υβόννη Μπόσνιακ

Read More

And More