Υβόννη Μπόσνιακ: Με την κουμπάρα της στη συναυλία του Αντώνη Ρέμου!

Μια μεγάλη συναυλία για να ολοκληρώσει την καλοκαιρινή του περιοδεία έδωσε στο Κατράκειο Θέατρο Νίκαιας μαζί με την Μελίνα Ασλανίδου, ο Αντώνης Ρέμος. Και φυσικά από το πλευρό του δεν έλειψε η αγαπημένη του Υβόννη Μπόσνιακ με την κουμπάρα τους (θα τους βαφτίσει το μωρό) Μαρία Μπεκατώρου!
Με casual εμφάνιση και πολύ κέφι οι δυο φίλες απόλαυσαν τη βραδιά, τραγούδησαν τα αγαπημένα τους κομμάτια και ήταν όλη την ώρα κοντά στη σκηνή για να δίνουν τι θετική τους ενέργεια στους δυο ερμηνευτές.

Ο φωτογραφικός φακός του “TLIFE” τις συνάντησε μαζί και η Μαρία με την Υβόννη πόζαραν χαμογελαστές…
Όσο για την συναυλία στο κατάμεστο θέατρο; Ήταν ίσως μια από τις πιο όμορφες συναντήσεις του Αντώνη και της Μελίνας για τη φετινή χρονιά (οι δυο τους συναντήθηκαν και σε άλλες ελληνικές πόλεις για να τραγουδήσουν μαζί το καλοκαίρι)… Παλιές και νέες επιτυχίες και τα ντουέτα τους κράτησαν το κοινό στο θέατρο ως αργά, να σιγοτραγουδά τις επιτυχίες τους.

Οι δυο ερμηνευτές -λίγο πριν βρεθούν στο νέο κύκλο του Voice- ξεσήκωσαν το κοινό και έδειξαν για μια ακόμη φορά την ευαίσθητη πλευρά τους, αφού μέρος των εσόδων της συναυλίας προσφέρθηκε στο “Χαμόγελο του παιδιού”.

Επίσης στη συναυλία αυτή υπήρχε και μια μονάδα αφύπνισης για τους εθελοντές δότες του Μυελού των Οστών από την κλινική Ρέα, όπου υπήρχε και η δυνατότητα λήψης δειγμάτων…

by http://i.instagram.com/mariampekatwrou/ Γίνε δοτης μυελού των οστών! Δώσε ελπίδα,δώσε ζωή! #rea #oramaelpidas #katrakeio

Posted by ΜΑΡΙΑ ΜΠΕΚΑΤΩΡΟΥ “ΧΩΡΙΣ ΤΑΜΠΟΥ” on Πέμπτη, 17 Σεπτεμβρίου 2015

Δες φωτογραφίες:

Μαρία Μπεκατώρου με σύνολο Lynne μαζί με την κουμπάρα της Υβόννη Μπόσνιακ

Μελίνα Ασλανίδου, Αντώνης Ρέμος

Αντώνης Ρέμος

Νεσχάν Μουλαζίμ

Μελίνα Ασλανίδου

Read More

And More