Υβόννη Μπόσνιακ: Σέξι εμφάνιση στο πλευρό του Αντώνη Ρέμου [pics]

Μία ακόμη βραδινή εξόρμηση στην νυχτερινή Αθήνα έκαναν ο Αντώνης Ρέμος και η Υβόννη Μπόσνιακ. Μία συνήθεια που απολαμβάνουν με μεγάλη συχνότητα. Δεν είναι λίγες οι φορές που ο φωτογραφικός φακός τους έχει απαθανατίσει να δισσκεδάζουν σε κάποια από τα hot στέκια της πόλης. Πολλές φορές στην παρέα τους είναι και καλοί τους φίλοι. Αυτή τη φορά το TLIFE συνάντησε το ζευγάρι μόνο του σε ένα από τα νέα σχήματα της σεζόν.

Ο Αντώνης και η Υβόννη δισκέδασαν στον καλό τους φίλο Σάκη Ρουβά όπου ξεκίνησε τις εμφανίσεις του στο Estate μαζί με τον Μπάμπη Στόκα και την Ειρήνη Παπαδοπούλου. Οι δυο τους απολαμβάνουν πολύ συχνά εξόδους σε νυχτερινά κέντρο καθώς ο αγαπημένος τραγουδιστής θέλει να στηρίζει τους φίλους και συναδέλφους του και η όμορφη συντροφός του δεν θέλει να λείπει ποτέ από το πλευρό του. Από την αρχή της σεζόν έχουν βρεθεί στα περισσότερα από αυτά ενώ σε λίγες μέρες έχει και τη δική του πρεμιέρα ο αγαπημένος τραγουδιστής. Θα εμφανίζεται στο Αθηνών Αρένα μαζί με την Ελένη Φουρέιρα.

Πριν ξεκινήσει όμως τις δικές του επαγγελματικές υποχρεώσεις χαίρεται τα νυχτοπερπατήματά του με την σύντροφό του και μητέρα της κόρης του. Οι δυο τους στις εξόδους τους ντύνονται ταιριαστά και επιλέγουν κυρίως το μαύρο χρώμα που είναι αγαπημένο τόσο για τον τραγουδιστή όσο και για την σχεδιάστρια και επιχειρηματία. Κομψοί και στιλάτοι εμφανίστηκαν και σε αυτή τη βραδινή τους έξοδο! Με την Υβόννη φυσικά να κερδίζει τις εντυπώσεις με την σέξι εμφάνισή της!

Το ζευγάρι είναι μαζί περίπου επτά χρόνια αλλά σε κάθε εμφάνισή του φαίνεται ότι παραμένει το ίδιο αγαπημένο και ερωτευμένο με τις πρώτες μέρες της σχέσης τους. Αυτό που έχει αλλάξει είναι πλέον αδιαφορούν για τα αδιάκριτα βλέμματα και τα φωτογραφικά φλας. Δεν διστάζουν να είναι διαχυτικοί ακόμα και στις δημόσιες εμφανίσεις τους.

Read More

And More